ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 2, 2024

Марини с две нови асфалтови бази и два бетонови възела

Марини с две нови асфалтови бази и два бетонови възела

Про Маш и Марини ще пуснат две нови асфалтосмесителни инсталации за новия пътностроителен сезон. Асфалтовите бази са от най-новото поколение смесители на МАРИНИ, отговарящи на всички изисквания за опазване на околната среда, енергоспестяващи и с възможност за използване на рециклиран материал в асфалтовата смес и производство на емулсии. Базите ще се включат в производството на асфалтова смес за новите големи инфраструктурни проекти в България, в помощ на основните пътностроителни фирми. Про Маш ще съдейства за изпълнението на проектите със своя опит и изключително добър сервиз, доказал се през годините на десетки клиенти, използващи услугите и техниката, която предлагаме.
Не на второ място, предстои изграждането и пуска на два нови бетонови възела с марката СИМЕМ, единият от които е с 5m3 миксер от най-новото поколение иновативни миксери на италианския водещ производител от Верона, познат изключително добре на българския пазар.
Про Маш благодари на своите клиенти за оказаното доверие и професионализъм в избора на тази изключително специфична пазарна ниша, в която вече 20 години работи така добре на българския пазар на пътностроителна техника благодарение на партньорството си със водещите производители, които представлява.