ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 2, 2024

Нови интелигентни решения от Semmelrock

Нови интелигентни решения от Semmelrock

Съчетавайки функционалност, издръжливост и стил, фамилията Einstein® обединява широка гама от продукти с различни размери, дизайнерски повърхности и цветове.Семейството на продуктите с интегрирана система Einstein® се увеличава всяка година, като резултат от усилията на компанията да задоволи нуждите на всеки обект с най-подходящото решение, в унисон с водещите модни тенденции.Дългогодишният опит на Semmelrock, в производството и доставките на цялостни решения за външни пространства, стои в основата на концепцията за развитие на фамилията Einstein® с различни структури на повърхността и цветове.
Този сезон новите продукти с интегрирана система Einstein са с формати 120x80x10, 120x40x10, 75x25x8 и 50x10x8cm. С тях се разширява обхвата от решения за проекти с различна функционалност от площади, жилищни комплекси, търговски центрове, паркове, хотелски комплекси, в които се търси едновременно устойчивост на интензивно натоварване и креативни решения за индивидуален дизайн.
Фамилията Еinstein® гарантира на професионалистите свобода в проектирането на външни пространства, без да се прави компромис с високите изисквания на тяхната функционалност.