ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 2, 2024

Aquajet представя нова продуктова линия хидробластери URACA

Aquajet представя нова продуктова линия хидробластери URACA

На изложението bauma 2016 в Германия фирма URACA представи своя нов продукт - серията хидробластери SMART LINE. С този продукт URACA допълва своята продуктова линия от хидробластери и така вече компанията предлага машини за почистване с вода под високо налягане от малък до най-висок клас.
Новата линия SMART LINE на URACA се състои от висококачествени агрегати за почистване с вода под високо налягане за професионална употреба. Немският производител е заложил отново на качество произведено в Германия.
Спектърът на приложение е многообхватен: строителни и сервизни компании, приложение в индустриални и градски условия. Предлагат се модели с електрическо захранване от 11 kW, с бензинов мотор, налягане от 200-350-500 бара и окомплектовка.
Разработен от практици за практици, продуктовият модул SMART LINE на URACA се отличава със своите особености, като той е изключително издръжлив, надежден, гъвкав, мобилен и с универсално приложение.
Негови предимства са възможността за използването му на различни места, окомплектовка с различна екипировка, както и гарантиране на най-висок клас на сигурност.