ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Eco Project Invest предлага пластмасова шина PAVE EDGE® като завършващ кант на пътни настилки, алеи и тротоари

Eco Project Invest предлага пластмасова шина PAVE EDGE® като завършващ кант на пътни настилки, алеи и тротоари

Изключително здрава и удароустойчива, изработена от високо качествена PVC, пластмасовата шина PAVE EDGE® се използва специално като завършващ кант за прави или радиални участъци на пътни настилки, пешеходни пътеки, алеи и тротоари.
Шината оформя солидно и надежно страничния кант на настилки от асфалт, павета, композитни камъни и плочи.
С олекотената версия - PAVE EDGE® LIGHT/LIGHTFLEX, може да се отделят перфектно и естетически тревните алеи от площите с чакъл. Тя предлага множество възможни комбинации с различни материали и линии.
PAVE EDGE® се монтира изключително лесно и бързо. Профилите се доставят с дължина от 2 до 2,40m. За дължини по- големи от 2,40 метра профилите се присъединяват стабилно със свързваща тръбичка.
Всичко, което Ви е необходимо за монтажa, е обикновен ръчен трион, за постигане на желаната дължина, и обикновен чук за фиксиране с анкер 30сm, директно в земята.
Много по-бързо монтиране, отколкото допълнителното, досега използвано, кантово "циментиране".
PAVE EDGE® е най-доброто решение като устойчив завършващ кант на всеки тип настилки и е от полза за всички, които отдавна търсят използването на ценово ефективнен продукт или просто решение за тази задача в градинарството.