ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 6, 2019

MW Logistica с нов логистичен център в София

MW Logistica с нов логистичен център в София

08.11.2019
Немско-българската спедиция увеличи капацитета си за складова логистика и товаро-разтоварна дейност, като премести консолидационния си хъб в София. Преместването стартира в началото на месец октомври и, считано от 15.10.19 г., логистичната дейност се извършва изцяло на новия адрес на бул. Цариградско шосе в София.
Спедицията се специализира в превозването на групажни пратки и обслужване на собствени групажни линии от и за Германия, Белгия, Холандия, Франция и Италия. Консолидационният хъб функционира и като разпределителен склад за вътрешните доставки в България - последната брънка на системната групажна линия.
По отношение на складовата логистика MW LOGISTICA може да се похвали със стартирането на няколко нови проекта в 3PL услугите, в които, освен традиционните прием и съхранение на стока, както и консолидиране на поръчки, компанията обслужва цялостния procurement процес на снабдяване, включително следене на складова наличност, оптимизиране на наличностите и комуникация с доставчиците.
MW LOGISTICA e немско-българска компания с десет годишна история, основана от Минко Василевски. Управител на компанията е Г-жа Олга Василевска - трето поколение спедитор. Екипът на компанията наброява 12 човека - експерти в сферата на логистиката и транспорта.