ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Shantui на изложението Интермат 2018

Shantui на изложението Интермат 2018

На изложението INTERMAT в Париж, Франция от 23 до 28 април, Shantui ще представи верижни булдозери с хидростатично задвижване от най-ново поколение. Моделите от K серията - DH10K, DH13K, DH16K превъзхождат значително своя предшественик J серията. Те са оборудвани с двигатели Cummins EPA Tier4 final/ Euro Stage IV и имат възможност за настройка на различни режими на работа. Те са по-интелигентни, по-мощни, с повишена производителност и нисък разход на гориво.
С дизелови двигатели FPT NEF и двойно хидростатично задвижване, контролирано от интелигентна, добре хармонизирана система, К серията дава отлична производителност, с минимална консумация на гориво. Моделите от новата серия К използват високотехнологична контролна и дисплейна система с цел удобство на оператора. Благодарение на тези системи не е необходимо операторите да минават допълнителни обучения за работа с тези модели. Управлението на машината и греблото става посредством джойстици, а функциите за спиране и намаляване на оборотите са интегрирани в един педал.
С разработването на тези hi-tec булдозери, компанията Shantui цели да увеличи своето присъствие на развитите пазари като Европа и Северна Америка, предлагайки машини с високо качество, покриващи всички стандарти на атрактивни цени.