ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя еластомерни лагери и пътни фуги за водещи обекти в страната

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя еластомерни лагери и пътни фуги за водещи обекти в страната

БИЛДТРЕЙД-БГ е изключителен представител на италианската фирма Ronam Gomma - специализиран производител на еластомерни лагери и системи и дилатационни пътни фуги. Произвеждат се и се доставят всички типове и видове еластомерни лагери, дилатационни фуги скрит и открит тип, които се влагат в инфраструктурни и промишлени проекти в страната и региона.
В промишлените проекти основните използвани еластомерни лагери са типове A, B и F. Такива лагери бяха доставени за обекти "Кауфланд", "Елдоминвест", "Латекоер", "Ви Джи Еф", "Кастамону" и други.
В инфраструктурните проекти спецификата изисква, освен основните еластомерни лагери, и разработване на по-специфични лагери. За удовлетворяване на нуждите на такъв тип обекти, БИЛДТРЕЙД-БГ съвместно с производителя RONAM GOMMA изработват лагери тип С с допълнителни горни и долни контраплочи, като връзката между плочите на лагера и допълнителните плочи се осъществява посредством конуси, което ги прави функционални и много удобни за монтаж. Такива и други типове лагери бяха доставени за обекти "Мост над р. Искър", "Мост над р. Марица", "Лот 18 участък при с. Доктор Йосифово" и други инфрастуктурни проекти.
При пътните фуги интересът, освен към стандартните от открит тип 50, 100, 200 и 320 mm, е изявен и към иновативната фуга скрит тип 2040, която е модерен и ефективен продукт, с много лесен монтаж и адаптивност. Тези характеристики и добрата цена правят тази фуга скрит тип изключитeлно приложима и влагана в много обекти, изместваща всякакви други многокомпонентни с пълнител, мастици и подобни.
БИЛДТРЕЙД-БГ показва отлична организация и последователност, както и добрата си колаборация с италианския производител. С отзивчивост и персонален подход към своите контрагенти се осигуряват отлични условия и възможности за изпълнение на всякакви инфраструктурни и промишлени проекти в България и региона.