ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Трансмисии за бетоновози ZF от Аутомотив Текнолъджи Солушън

Трансмисии за бетоновози ZF от Аутомотив Текнолъджи Солушън

Новото поколение трансмисии за бетоновози ECOMIX II на ZF са проектирани за "барабани" до 16 m3 и изходящ въртящ момент до 90000 Nm.Олекотената и компактна конструкция прави ECOMIX II с 24% по-лека и 50% по-къса в сравнение с предишни модели. Използването на патентованата трансмисия с еластомерни лагери, като допълнение към управлението на превозното средство, позволява увеличено осово изместване на съда за бетон, както и променлив наклон. ECOMIX действа като акустична и механична бариера между съда за бетон и рамата на камиона, което води не само до значително по-тихо функциониране, но и повишен комфорт за водача. Обслужваемостта е подобрена благодарение на отделените маслени системи за трансмисията и хидростатичната система, както и подобрения достъп.Собствениците на бетоновози, както и големите потребители на бетон, постоянно повишават изискванията си към размерите на "барабаните", като по-голямата мощност и дългите работни смени са само частичен аспект. С двете си серии ZF демонстрира забележителна способност при производството на силово предаване за бетоновози. ZF разработва новото поколение ECOMIX II серия CML за бетоновози с капацитет 16 m3 и изходящ въртящ момент до 90 000 Nm. Базирана е на предишния модел, но го превъзхожда по отношение на размери, тегло, здравина гъвкавост, тишина, обслужваемост и комфорт.
ZF ECOMIX II CML
Серия Р се състои от двустепенна планетна предавка, задвижвана от външен хидромотор. И в двете серии се използва икономична и доказана технология, съчетана с ниски нива на износване и лесна поддръжка при тежки условия на употреба.
ZF ECOMIX II P
Предимства: Компактен дизайн - до 554 mm по-къси от конкурентни продукти; 24% по-ниско тегло; Ъгъл на позициониране до 20 градуса, независимо от размера и пълнотата на съда за бетон; Щадяща околната среда с по-ниски нива на шум (до 10 dB); Висока надеждност при тежки условия; Лесна инсталация и поддръжка.
За повече информация и контакт посетете фирмения сайт.