ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Биологични системи за пречистване на води от BIOROCK

Биологични системи за пречистване на води от BIOROCK

BIOROCK е фирма с дългогодишен опит в пречистванвто на отпадъчни води и се е специализирала в малки пречиствателни станции без електричество и подвижни компоненти.
BIOROCK разработва и произвежда естествени, биологични системи за пречистване на отпадъчни води. Уникалните и революционни BIOROCK концепции предлагат улеснени и надеждни домашни канализации. Направените през годините изследвания от BIOROCK създават уникален, специфичен ензим който се използва за пречистване на водата. Ензимът BIOROCK призовава за растежа на бактериите и гарантира изключително краткосрочни срокове за активност и висока надеждност на системата, дори и при дълги отсъствия. Характерна особеност на BIOROCK системите е, че чистата и без миризма отпадъчна вода може да се използва повторно за напояване на земеделски земи и градини. Пречистените отпадъчни води отговарят на най-строгите изисквания и стандарти за качество и повторно използване.
Задачата ни е да бъдем полезни и практични представяйки на следващото поколение модерни висококачествени технологии за пречистването на отпадните води от битови и търговски нужди.