СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина II, брой 4, юли 2005

Ролпласт подари кола KIA PIKANTO на побeдителя в промоционалната игра

Ролпласт подари кола KIA PIKANTO на побeдителя в промоционалната игра

На 25 май 2005 г. в новата офис сграда на Ролпласт на ул. Кукуш 1, се състоя дългоочакваният финален етап от промоционалната игра на фирмата, а именно тегленето имената на печелившите за обявеният в промоцията награден фонд.
По повод 5-тият рожден ден на фирмата, на 14 март 2005 г. стартира промо-игра с награден фонд нов автомобил - KIA PIKANTO и 300 други утешителни награди. Механизмът беше измислен, така че да се даде максимална гласност на промоцията. Условията за участие бяха изключително лесни - можеше да участва всеки, стига за посочи един от трите възможни отговора на поставеният въпрос, свързан с историята на Ролпласт.
Лично Гала /от телевизионното предаване ”На Кафе”/ в присъствието на Нотариус изтегли сред 3810 участника името на щастливеца, посочил верният отговор на въпроса “Колко години фирма Ролпласт работи в услуга на клиентите си?”.
Собственикът на Ролпласт, г-н Светлин Николчев пред екипа на NTV честити на спечелилия и сподели мнението, че очевидно потенциалните клиенти добре познават историята на фирмата, защото получихме огромно количество верни отговори на зададеният въпрос.
Всички останали, които не успяха да си тръгнат с чисто нов автомобил КIA PICANTO получиха 300 други утешителни награди и обещанието на г-н Николчев да превърне събитието в традиция.
А по отношение големината на бъдещите награди - Ролпласт винаги приятно е изненадвал своите клиенти, така че кой знае....