СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина V, брой 6, ноември 2008

Новата търговска база на Превента отвори врати

Новата търговска база на Превента отвори врати

Фирма Превента - водеща в търговията с лични предпазни средства и защитно облекло откри своята нова търговска база – офис, шоурум и високостелажен склад на площ над 1900 м2.

Строителството на собствената база на фирмата в София започна през 2006 г. с подкрепата на френския партньор. Сградата е изградена в съответствие с модерните тенденции в строителството и нормативната уредба на страната. Построена е с перспектива за разширяване, което предстои. Търговската и складовата база се намират в един от най-престижните индустриални райони в областта на Аерогара София, ул.Неделчо Бончев 18.
Складовите помещения са оборудвани с най-съвременна техника, административната сграда е просторна и комфортна, шоурумът позволява добре да се представят всички артикули, които са повече от 400 вида лични предпазни средства и защитно облекло.

Превента е смесена българо-френска фирма, изключителен представител за България на френските фирми SACLA и EUROPROTECTION. Управител на фирмата е инж. Бойка Стоичкова с квалификация машинен инженер, специалност Текстилна техника и втора квалификация – Мениджмънт към Висша международна школа към българо-френския център Марком и D.E.S.S.”C.A.A.E”(Ница, Франция).

Вече 12 години Превента присъства убедително на пазара на стоки, осигуряващи надеждна защита на работещите. Компанията предлага пълна гама лични предпазни средства и защитно облекло – над 150 модела ръкавици, продукти за дихателна защита – полумаски за еднократна употреба и полумаски с филтри, височинна защита – колани, сбруи, въжета, ударозащитни каски, продукти за защита на слуха – външни и вътрешни антифони, очила, разтвори за промиване на очите – първа грижа за очите, защитни обувки, ботуши, работни облекла, облекла за еднократна употреба – гащиризони, терлици, бонета, продукти с висока видимост – жилетки, конуси, ленти.

Фирмата притежава сертификат за качество ISO 9001:2000. Продуктите са сертифицирани в съответствие с европейското и българското законодателства и имат декларации за съответствие със съответните стандарти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини