СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VII, брой 2, април 2010

Теразид предлага на пазара решение за ограничени бюджети с продуктите Стройкол

Теразид предлага на пазара решение за ограничени бюджети с продуктите Стройкол

Водещият производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали Теразид направи сериозна крачка в посока разширяване на продуктовата си гама, пускайки на пазара нова серия продукти с марката „Стройкол”. Строителните материали „Стройкол” бързо добиха популярност, благодарение на изгодните си цени и отличното качество, добре познато от продуктите с марка „Теразид”.

„Разработваме марката „Стройкол” близо година и се радваме, че тя вече има своето място в много складове и магазини за строителни материали, заяви мениджърът продажби на Теразид инж. Велин Александров. Продуктите от серията намират място в една пазарна ниша, която се появи в резултат от рязкото намаляване на инвестициите и стегнацията в бранша, а именно – клиентите търсят изпитано, добро качество на продукта на разумна цена.”

В продуктовата гама са застъпени всички основни материали за довършителни работи – лепила за плочки, лепила и шпакловки за топлоизолация, гипсови смеси.

Сред продуктите за плочки и керамични облицовки професионалистите ще намерят не само стандартното лепило, подходящо за залепване на фаянс, теракота и гранитогрес. Каталогът на Стройкол включва още и флексово лепило, подходящо за лепене върху подово отопление и кричитни основи, както и за лепене на нови върху стари плочки.

За помещения, изложени на влага и вода /бани, перални и мокри помещения/, специалистите препоръчват да бъде нанесена пастообразната хидроизолационна смес Стройкол. Продуктът е подходящ и за изолация на основи и стени под нивото на терена, като защита от капилярна влага и високо ниво на подпочвени води.

Напоследък все повече фирми търсят за своите клиенти нискобюджетно решение за топлоизолация. В това отношение продуктите на Стройкол за фасада са особено подходящи. Те дават възможност за качествена топлоизолация на приемлива цена. Системата включва лепило за топлоизолационни плоскости, сива или бяла шпакловка и бяла структурна или пръскана мазилка.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини