СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VII, брой 2, април 2010

Продуктовата линия на Технопанел TFACE беше отличена с награда

Продуктовата линия на Технопанел TFACE беше отличена с награда

Технопанел победи в конкурса „Най-добър строителен продукт "2009". Целта на конкурса е да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. Право на участие имат всички фирми-производители, вносители, дистрибутори на строителни материали, продукти и изделия. Технопанел за първи път взе участие в това съревнование и спечели в категория „Топлоизолации и фасадни системи” с продуктовата си гама TFACE - стенни сандвич панели. Панелите TFACE с изолация от полиуретанова твърда пяна (PUR), полиизоциануратна твърда пяна (PIR) или минерална вата (MW) и завършващи вътрешен и външен слой от поцинкована и защитена с полиестерно цветно покритие ламарина, се използват за фасади на индустриални и офис сгради, производствени халета, складове, спортни зали, хипермаркети, търговски центрове, гаражи, бензиностанции и други. Подходящи са за почти всякакви обекти, които изискват добра изолация, бърз монтаж и естетичен вид на сградата.

Заводът на Технопанел се намира в с. Яна, в близост до София и има непосредствен достъп до автомагистрала Хемус и връзка с автомагистрала Тракия, както и собствен железопътен подход. Проектът стартира през месец юли 2007г. и днес новопостроеният завод разполага с най-модерно оборудване за непрекъснато производство на сандвич панели.

Освен на висококачествени сандвич панели, предлагани в широк набор от видове и размери и добри ценови предложения, клиентите на Технопанел могат да разчитат и на експертно съдействие по време на всички етапи от изграждането на един обект със сандвич панели след монтажа на конструкцията му.

С продуктовата гама TFACE както и с другото основно направление в продуктите на Технопанел: TTOP - покривни панели, отблизо се запознаха посетителите на международната специализирана изложба Българска Строителна Седмица, която се проведе от 9 до 13 март в Интер Експо Център-София. Щандът, който бе изграден изцяло със строителните системи, предлагани от дружеството, направи впечатление на всеки посетител и предизвика значителен интерес от страна на архитекти и проектанти, строително-монтажни фирми както и на други специалисти от бранша.РекламаПрелисти броя

още в рубриката

Новини

реклама