СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VII, брой 2, април 2010

РЕНОМО БЪЛГАРИЯ даде официален старт на дейността си на българския и румънския пазар

РЕНОМО БЪЛГАРИЯ даде официален старт на дейността си на българския и румънския пазар

РЕНОМО БЪЛГАРИЯ официално даде старт на своята дейност на българския и румънския пазар с участието си на Българска Строителна Седмица. Компанията е единственият представител за двете страни на екологичните гипсови продукти с марка Alcibay и пемзени блокчета за зидария Tekno Bims. В бъдеще фирмата ще се стреми да предложи богата гама от строителни продукти на достъпни цени, затваряйки целия цикъл на строителството - блокчета за зидария, топлоизолационни продукти, гипсови продукти за довършителни дейности.

"РЕНОМО БЪЛГАРИЯ представя на българския и румънския пазар различни видове гипсови мазилки и продукти с утвърдената на европейския пазар марка Alcibay. Другият ни много силен продукт са блокчетата за зидария Tekno Bims, произведени от пемза, които се превърнаха в марка-лидер на турския пазар. Идеята ни за развитие е да осигурим на клиентите си всичко, което им е необходимо, на едно място, под един покрив", каза Найден Найденов, управител на компанията.

Чрез своята добра паропропускливост, мазилките Alcibay спомагат за доброто влагорегулиране в помещенията, като не позволяват образуване на плесен. Имат много добри топлоизолационни качества, което ги прави енергоспестяващи. Сред останалите им характеристики са изключителната белота, лесното и бързо полагане и дълготрайността във времето.

„Пемзените блокчета Tekno Bims са се превърнали в един от най-предпочитаните структурни материали в строителния сектор, заради своята лекота, високи топлоизолационни качества и устойчивост на земетресения и атмосферни влияния – споделят от компанията. – Продуктите се произвеждат според европейските стандарти и се наложиха при строителството на къщи, хотели, бизнес центрове, молове, фабрики на турския пазар.”

Блокчетата са екологични, не съдържат токсични или вредни вещества. Благодарение на порестата си структура имат добра топло- и звукоизолация. Сред останалите им качества са добрата пожароустойчивост, лесното приложение и икономичността им.РекламаПрелисти броя

още в рубриката

Новини

реклама