СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VII, брой 2, април 2010

Линднер България печели първо място в конкурса "Най-добър строителен продукт"

Линднер България печели първо място в конкурса

В ежегодния конкурс „Най-добър строителен продукт” на Citybuild в категория „Системи за сухо строителство”, мобилни преградни стени Lindner бяха класирани на първо място. В конкурса тази година участваха 21 фирми с 57 продукта. За втори път дружеството печели конкурса в категорията „Системи за сухо строителство” със свой продукт. Системите преградни стени на Lindner бяха номинирани с още 4 продукта на други компании в своята категория.

Мобилните преградни стени на Lindner представляват гъвкави решения за оформяне на пространството. Притежават мобилност и функционалност, постигнати чрез растерни елементи. Имат елегантен дизайн от дърво, стъкло и метал, интегрирана пожарозащита и звукоизолация. Дават възможност за бързо преустройство на офиса без големи допълнителни разходи. Предлагат множество варианти за реорганизация на пространството със забележителна лекота и чистота, както и готови решения за чисти помещения.

Линднер България е ексклузивен дилър за България на продуктите, произвеждани от фирмата-майка: системи окачени тавани /касетъчни, климатични, светещи, специални изпълнения по индивидуален проект/; функционални преградни стени /плътни, стъклени, Вариоблок, гипсокартон/; системи за подове /двоен кух под, иновативните Floor and More, подове с каменни, паркетни и стъклени покрития, климатични подове - Thermofloor/.

Линднер е водещ производител на чисти помещения за медицинската и електронната индустрия. Компанията предлага концепции за изолационен инженеринг, звукозаписни и кино студия, летища и концертни зали, обзавеждане и оборудване на круизни кораби, както и най-новата иновативна услуга „Зелена сграда”.

От края на 2009 г. Линднер България разшири сертификацията си като прилага освен интегрирана система за управление на качество и система за безопасност и здраве при работа, пожарозащита и намаляване на риска и опазване на околната среда, базирана на EN ISO 9001:2008.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини