СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 6, 2014

Томбола с награди от ИПО по време на МТП Пловдив

Томбола с награди от ИПО по време на МТП Пловдив

За поредна година фирма ИПО участва на Международния Технически Панаир в град Пловдив от 29.09 до 03.10 2014 г., като тази година една от големите атракции на щанда на ИПО ще бъде разигравана в цялото продължение на изложението томбола с награди. Посетителите ще имат възможността да участват за спечелване на комплект филтри Fleetguard, специално пригодени за техните машини или проверка на дюзи в специализирания сервиз на горивни системи IPO-Bosch Diesel Centre. Печелившите ще бъдат изтеглени на произволен принцип след изложението, за да получат своите награди.

Освен наградите за спечелилите участници, ИПО ще раздаде талони за отстъпки за продуктите на Fleetguard и Bosch на участвалите посетители. Освен подаръците и изненадите, посетителите на изложението ще имат възможността да разгледат и тестват продуктите и оборудването, предлагани от ИПО. Ще бъде представена цялостно гамата филтри и филтриращи системи Fleetguard, за които ИПО е единствен официален представител за България за пълната гама продукти. Също така ще бъдат демонстрирани пуснати в действие дизелови генератори Cummins Power Generation, изложени на щанда на ИПО. Заинтересованите посетители ще могат да научат повече за технологията и методите на аварийното, резервното и основното захранване от дизеловите генератори.

Отново и тази година фирмата ще изложи мотокарите IPO Lifts, произведени от ИПО, като ще бъдат изложени и най-новите попълнения на линията подемна техника. Ще бъдат изложени и експонати и резервни части от продуктовите гами на лидерите в производството на дизелови двигатели Cummins и Yanmar, представлявани от ИПО за България.

Не на последно място дизеловият център на ИПО – IPO-Bosch Diesel Centre ще бъде представен с част от своето оборудване и резервни части, както и с пълен набор услуги за ремонт и диагностика на горивни системи за всички видове транспортни, строителни и селскостопански машини.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини