СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 6, 2014

Машина за бластиране от П и П Мениджмънт

Машина за бластиране от П и П Мениджмънт

МАXI TOPOLINO е професионална машина за фино, меко или по-грубо бластиране, подходяща за премахване на боя, окиси, ръжда, за почистване на фасади, паметници, сгради, също така за изравняване на неравности на големи площи. Машината е подходяща за дърво, деликатни повърхности, парапети, желязо, автомобили и много други. MAXI TOPOLINO може да се използва за бластиране с пясък с различна големина на абразива, както и за сода бластиране за изключително фини работи. Необходим е компресор, който да изстреля пясъка от пясъкоструйката. Според различните дюзи е необходим и компресор с различен капацитет, с висока производителност и интелигентно управление от разстояние. Машината е снабдена с предпазител за ръце и капак на резервоара. Фирма П и П Мениджмънт предлага MAXI TOPOLINO, оборудвана с компресор 1000л/мин и набор от дюзи и защитна екипировка под наем. Наборът от пясъкоструйни машини на фирмата е разнообразен, както и тяхното приложение.

MAXI TOPLINO може да бъде използвана за пясъкоструене, бластиране в следните отрасли: Корабостроене, ново строителство, ремонт и поддръжка; Петролни рафинерии, резервоари, ферми и терминали; Крайбрежно сондиране и производствени платформи; Модулни конструкции; Химически и други индустриални отрасли; Строителство; Възстановителни работи; Различни строителни и ремонтни дейности, като например метални конструкции, машини, тръбопроводи и арматура, кранове, железопътни вагони и линии, коли и камиони. Допълнителните ползи от машината са: пълно и компактно оборудване за външни или вътрешни повърхности; лесен за използване за високи или ниски операции по бластиране; идеален за почистване на малки повърхности (парапет от ковано желязо, метални повърхности, дърво, работа върху каменни резби), и за деликатната работа (статуи, стъкло декорация, отстраняване на графит.); регулируемо налягане от 0.5 до 7 бара.

П и П Мениджмънт е оторизиран вносител на професионална почистваща техника. Фирмата предлага широка гама професионални машини за почистване.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини