СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 6, 2015

Ритбул е официален вносител и партньор на марката UltraLux

Ритбул е официален вносител и партньор на марката UltraLux

Ритбул дистрибутира и развива активно продукти за LED осветление, както за бита, така и за индустрията. Предлаганите продукти се отличават с високотехнологични конструктивни решения, точни изследвания и измервания, направени в България от специалисти с богат опит.

Иновативните идеи на производителя на осветителни тела с марка UltraLux успяха да ни изненадат приятно в началото на есенния сезон с изключително интересните предложения за фасадно осветление. Новата тенденция за модерен облик на всеки дом или офис е така нареченото фасадно осветление с индиректна светлина.

Спецификата при фасадните осветителни тела с индиректно осветление се базира на това, че светлината идва от диод, който се отразява в самото тяло и играе умело със светлосенките. Светлината може да се отразява като двоен лъч, кълбовидно или като единичен лъч. В съчетание с индустриални осветителни тела за дворни площи, улично осветление или паркинг завършват напълно едно модерно организирано пространство. Предимството на LED осветлението е, че излъчва светлина, която не дразни очите и има дълъг живот.

Въпреки високите първоначални разходи по придобиване, производството на светодиодни източници на светлина е най-бързо развиващият се отрасъл в съвременния живот. При изграждане на ново и подмяната на съществуващо осветление, трябва да се вземе предвид не само първоначалната инвестиция, но и постигнатата висока енергийна ефективност, базираща се в рязкото намаляване на цената на консумираната електроенергия, средствата за поддръжка и подмяна. Подобряването на качеството на светлината, изразяващо се в подобрените характеристики на осветеността и физиологичните възприятия, е друг решаващ фактор за избора на новата технология. Безусловно изключително важен е и екологичният ефект. Компанията ще представи на своите клиенти актуалните предложения в LED осветлението на Пловдивски панаир 2015.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини