СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 6, 2015

Сгъваеми системи от стъкло от фирма Бест-панорама

Сгъваеми системи от стъкло от фирма Бест-панорама

Фирма Бест-панорама представя на вашето внимание сгъваема система от стъкло и покриви от стъкло и алуминий. Фирмата предлага богата гама на сгъваеми системи от стъкло, интериорни стъклени врати, покриви и навеси от стъкло и алуминий, парапети и др. изделия от стъкло и метал. Със съвременното си и уникално звучене, продуктите могат да донесат истинско удоволствие за вас.

Сгъваемата система от стъкло е ново технологично решение за остъкляване на балкони, веранди, заведения, офиси, зимни градини и басейни. С нея Вие се радвате на прекрасна гледка, несмущавана от профили. Позволява Ви пълна отваряемост на остъкленото място. Лесно и удобно за почистване, както на вътрешната част на стъклата, така и на външната. Сгъваемата система от стъкло Ви позволява по-голямо пространство и използваема част на вашето помещение. Създава естествена красота на външността на сградата и не променя нейната фасада. Създава безопасни условия за вас и вашите деца, без прах, дъжд, конденз и студ.

Сгъваемите системи от стъкло се предлагат в две разновидности: СЕБА с двойна релса и тип пеперуда и АТРИУМ висяща система.

Фирмата разполага с голямо разнообразие на цветове, както на носещата алуминиева рамка, така и на стъклата, според вашето желание и вкус.

Освен сгъваемите системи от стъкло, фирмата предлага системи за покриви и зимни градини, парапети, стъклени врати. Фирмата работи с висококачествени материали на известни световни марки за реализирането на висококачествен и издръжлив продукт.

Изработените покриви и навеси от Бест-панорама, позволяват на светлината да остане във Вашия балкон, веранда, зимна градина или заведение. Та са направени от високотехнологични материали от алуминий и стъкло.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини