СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Големи намаления на цените на швейцарските инвертори Studer

Големи намаления на цените на швейцарските инвертори Studer

Официалният представител на марката Studer за България – Соларити БГ, обявява нова ценова листа със значителни намаления в цените на синусоидалните инвертори. В серията Xtender нaмаленията достигат до 37% за определени модели. Отличаващи се като едни от най-здравите и устойчиви инвертори за автономни системи, сега те са значително по-достъпни.

Освен ценовото си предимство пред конкурентните марки, инверторите запазват и своите технически предимства: осигуряват несравнима свобода на използване, поради множеството си функции. В основно приложение те предлагат цялостен пакет: функциите на инвертор, зарядно устройство, Smart Boost система. Всички инвертори са подходящи и за трифазни системи, притежават висока изходна мощност, могат да работят в паралел и се характеризират с ефективна и безотказна работа.

Studer остават лидер в производството и на соларни зарядни контролери с голяма мощност. Vario Track и Vario String са контролери с ток на заряда до 120A, което улеснява както проектирането, така и изграждането и работата на системата. При тях също има намаление в цената.

Системата за мониторинг позволява всички устройства да бъдат наблюдавани и управлявани централизирано.

От месец декември 2015 се променя и дистрибуторската политика на компанията относно присъствието й на българския пазар. Повече информация може да получите от представитите на Studer – Соларити БГ ООДСОЛАРИТИ БГ

Пловдив 4000, ул. Арчарица 5
тел.:032/ 511564

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини