СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Лазерни ролетки PLR 40 C и PLR 50 C от Bosch

Лазерни ролетки PLR 40 C и PLR 50 C от Bosch

С лазерните ролетки PLR 40 C и PLR 50 C от Бош можете лесно и бързо да измервате, да документирате и да изпращате резултатите. „C“ означава „Свързаност“ – устройствата са първите лазерни ролетки за домашния майстор с интегриран Bluetooth интерфейс за трансфер на данни. Измерените стойности се изпращат бързо и лесно на приложението за смартфони и таблети PLR measure&go, което ги обработва. Потребителят може да прави снимки и скици, да зарежда директно размерите, да пише бележки, да записва и изпраща по имейл – безплатното приложение за Android и iOS се справя с лекота с всички задачи. Рискът да бъдат пропуснати важни детайли е сведен до минимум, а грешките при ръчно предаване на размерите остават в историята. При строителство, ремонт и преместване в нов дом приложението PLR measure&go замества листа и молива, които се губят лесно, и улеснява измерването и документирането за всички фенове на „Направи си сам“.

С помощта на PLR 30 C бързо ще разберете точно колко боя или тапети ще ви трябват за стените, още преди да тръгнете към строителния хипермаркет.

PLR 40 C измерва разстояния до 40 метра с точност от 2mm, като впечатлява с компактните си размери и ниско тегло. Бош разработи PLR 50 C за всички, които се нуждаят от повече функции и държат на лесното обслужване на уреда. Това е първата лазерна ролетка за домашния майстор, която можете да командвате от дисплея само с един пръст. От 2,4 инчовия цветен сензорен екран навигирате лесно из многобройните функции – oсвен основните, като: разстояния, площи, обеми, събиране, изваждане и продължително измерване с индикация на минималната и максималната стойност, са включени и двойно непряко измерване на височината, както и непряко измерване на дължината и височината. Bosch PLR 50 C измерва разстояния до 50 метра с точност от 2mm.

Обслужва се от бутон за включване и изключване и лесни за работа символи на дисплея.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини