СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Все повече клиенти се доверяват на нашата фирма Турботракс България

Разговор с г-н Георги Загоров, Управител на Турботракс България

Все повече клиенти се доверяват на нашата фирма Турботракс България

Г-н Загоров, в началото, нека започнем с новостите около дейността на Турботракс. Споделете за някои новини, с които бихте искали да запознаете читателите на Списание ИНФРАБИЛД.
Представихме на българския пазар нов продукт, който напълно покрива техническите рискове от страна на собственика/оператора на новия DAF. Предлагаме сервизни договори, които се сключват директно със завода производител и за договорения период покриват всички обслужвания и ремонти, включително при необходимост и пътната помощ във всяка точка на Европа. Нашите конкуренти предлагат нещо подобно, но не съвсем. Съветвам клиентите добре да четат тези договори, като ние предлагаме пълна консултация в тази сфера.

Друга новост е, че от началото на 2016 г. ще предлагаме шасита до 26 т. обща маса с двигател PX 7. Това ще доведе до реализация на по-голяма горивна ефективност от нашите клиенти за регионален транспорт в областта на строителството, комуналните дейности, дистрибуцията и др.

Бихте ли се спрeли по-подробно на новите попълнения в продуктовите гами на компанията?
През 2015 г. стартира програмата DAF Transport Efficiency, която е обединяваща философия и включва както технически нововъведения, така и информационно-образователна програма за собственици и водачи. И в трите модела LF, CF и XF има редица нововъведения, позволяващи значително намаляване на експлоатационните разходи. Не случайно XF e победителят в European Truck Challenge 2014, не само по този критерий. В пълен ход е програмата от нововъведения за 2016 г, особено в сериите LF&CF.

Серията XF предлага пълна гама технически решения за нуждите на клиента за международен и регионален транспорт. Новост е и последното поколение нискоседлови влекач, който гарантира 3000mm вътрешна височина на полуремаркето при габарит на композицията 4000mm.

Серията CF е най-широкообхватна от гамата на DAF. Предлага технически решения от камион за градски нужди до международен транспорт. Уникална за серията е и модификацията DAF CF Silent. Супер тих камион, под 72dB (А) шумност, който за 2-ра поредна година печели наградата на Fleet Transport Truck Innovation Award. Не случайно серията CF печели и над 10 пъти наградата Fleet truck of the year във Великобритания и е символ за високоефективен камион.

Серията LF покрива товарния диапазон от 7,49 т до 19 т бруто тегло. Отговаря на всички изисквания за градски, регионални, строителни, комунални и инфраструктурни нужди. Вече доставихме и DAF LF Aero Body - готов за експлоатация камион, с монтирана надстройка със специална форма на тавана, който реализира впечатляваща горивна икономия от 8,3%.

Във връзка с предния въпрос, върху какво бихте акцентирали, с оглед на успешната работа в строителния и инфраструктурния сектор?
За успешна работа в тези сектори DAF предлага сериите LF и CF, модификация Construction. Ако сте на пътя или в кариерата, в агресивна околна среда, LF и CF Construction са вашите помощници. Предлгат се с широкообхватен OFF Road пакет, който позволява безпроблемна експлоатация във враждебна среда.

Какво Ви предстои в близко бъдеще?
Бихте ли споделили планове или очаквания за развитието Ви?

Ние сме радостни, че все повече клиенти се доверяват на бранда, който представляваме, както и на нашата фирма Турботракс България. Убедени сме, че сме истински партньор за нашите клиенти и сме до тях и в щастливи и в трудни моменти. Заради нарастналия DAF парк в България, както и поради нуждата да предлагаме все по-бързи и всеобхватни услуги, решихме да инвестираме в нов сервизен, логистичен и търговски център в София. Строителството му ще започне през следващата година и не по-късно от началото на 2017 г. ще посрещаме клиентите си там.

В заключение искам да споделя, че нашият успех се дължи на това, че сме разбрали, че клиентите се нуждаят не от доставчик, а от Партньор.РекламаПрелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини

реклама