СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Най-ценният актив на МИВ Инженеринг са нашите служители

Разговор с г-н Владимир Николов, Управител на Мив Инженеринг

Най-ценният актив на МИВ Инженеринг са нашите служители

Г-н Николов, бихте ли представили накратко дейността на фирмата?
МИВ Инженеринг е основана през 2008 г., от хора с висока компетенция в областта на слаботоковите системи. Компанията се наложи в бизнеса с проектиране, разработване, внедряване и поддръжка на електрически системи, които отговарят максимално на нуждите на нашите клиенти. През първите години на развитие усилията ни бяха насочени главно в изграждането на слаботокови системи, изградихме партньорски взаимоотношения с много фирми от бранша, с някои от тях продължаваме съвместната си дейност и до днес. През 2013 г. решихме да насочим погледа си към сектора с резервирано електрозахранване, давайки си сметката, че конкурентоспособността ни зависи изключително от запазване и разширяване на нашите позиции на пазара, запазване на професионализма, непрекъснато усъвършенстване в нашата работа и стриктно спазване на изискванията на клиентите. В лицето на Eaton открихме надежден и коректен партньор за непрекъсваемите токозахранващи системи и по-специално в трифазните устройства. При дизеловите агрегати също успяхме да създадем добри партньорства с европейски и турски производители.

Разкажете повече за предлаганите от Вас UPS?
Проблемите, свързани с качеството и непрекъснатостта на електрозахранването, са от все по-голямо значение, поради ключовата роля на комуникациите и електрониката в различни сфери на промишлеността. При някои по-чувствителни промишлени сектори, всяко прекъсване на захранването може да доведе до сериозна опасност и риск за човешкия живот. Ето защо системите за защита на захранването са гаранция за производителност, качество, конкурентоспособност и най-вече сигурност. Решенията на Eaton са разработени за различни стандарти и отрасли и отговарят напълно на специфичните нужди с цел да покрият изискванията за сигурност на цялостната ви система за електроразпределение. Съвсем скоро семейството на Eaton се увеличи с още един член - новият модел 93PS. Моделът е наличен в малки и големи размери, модулен дизайн и капацитет 8-40kW, 93PS е готов да посрещне широк кръг изисквания. Който и модел да изберете, можете да бъдете сигурни, че той ще ви предложи най-ниските експлоатационни разходи заедно с максимална работоспособност за гарантиране на ценово-ефективна непрекъснатост на бизнеса. Гарантирайки, че вашите критично важни приложения винаги ще получават захранването, от което се нуждаят, във всички случаи, без да се прави компромис с производителността и безопасността, 93 PS е най-ефективното, най-скалируемото и най-надеждното, най готовото за работа в облачни структури и най-безопасното UPS устройство, което можете да изберете. В тази връзка мога да кажа, че първото такова устройство в България бе инсталирано от нашия екип съвсем скоро.

Бихте ли казали какви са очакванията Ви за развитие на фирмата в близък план? Какви приоритети сте си поставили за предстоящата година?
МИВ Инженеринг се стреми непрекъснато да подобрява и развива своята дейност. Наш приоритет е да има постоянно изпълнение на изискванията и очакванията на клиентите ни чрез подобряване на качеството на предлаганите услуги, които да бъдат конкурентоспособни и съобразени с договорените срокове за изпълнение. Една от основните ни цели е да сме близо до нашите клиенти и партньори. Даваме си сметка, че това е възможно само и единствено с професионализъм и непрекъснато усъвършенстване в нашата работа. И друг път съм казвал, че най-ценният актив на компанията са нашите служители. Продължаваме да развиваме екипа, разширяваме го, като през изминалата година към екипа на фирмата се присъединиха нови кадри, имащи качествата, желанието и стремежа да се развиват в областта.

В заключение ще добавя, че ще продължим да залагаме на качеството и иновациите, тъй като нашите клиенти са нашият бизнес и доброто им обслужване за нас стои преди всичко.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини