СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 7, 2016

Gothi представя нова серия мотокари JUNGHEINRICH

Gothi представя нова серия мотокари JUNGHEINRICH

Мотокарите Jungheinrich от 4-та серия DFG/TFG 425/430/435 се отличават с надеждност, устойчивост и функционалност. Произведени са в Германия с най-съвременна технология, за да се гарантира високото качество на машината. Мотокарите от тази серия са с товароподемност 2500кг., 3000кг. и 3500кг., оборудвани с последно поколение промишлени KUBOTA агрегати, които се отличават с висок КПД при ниски ротационни обороти, малък разход на гориво, ниско ниво на шум и ниска степен на отделяне на вредни емисии. Двигателите са изключително здрави и издържащи на натоварвания, тествани в екстремни условия и дълъг експлоатационен живот. Предлагат се в два варианта двигатели - в дизелов или газов (LPG) вариант.

Мачтите са оборудвани с функция наклон и се предлагат в множество варианти с височина на повдигане от 2,9м до 7,5м. Имат висока остатъчна товароносимост на големи височини и отлична видимост благодарение на прорези и скрити хидравлични маркучи за оптимална видимост. Управлението на хидравличните функции се извършва лесно чрез единични здрави механични лостове тип Solo Pilot. Шасито на машините е с подобрен дизайн и оптимален център на тежестта за висока степен на пасивна сигурност и стабилност при движение, намалено странично заклащане и намаляване на възможността за обръщане на машината.

Системи за сигурност осигуряват максимална безопасност и надеждност на машината. Мотокарите Jungheinrich са оборудвани с индикационен дисплей за възникнали грешки, брояч на работните часови и множество индикатори. Load Sensing технология спомага за хидравлично уравновесено и плавно спускане и вдигане на товара. Спирачната система е съставена от маслена дискова спирачна система разработена от Jungheinrich за задвижващата ос с маслена дискова спирачка, както и автоматична спирачка за паркиране.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини