СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Външна топлоизолационна комбинирана система FIBRANtherm

Външна топлоизолационна комбинирана система FIBRANtherm

На база на непрестанното развитие и усъвършенстване, FIBRAN може да Ви предложим изолация не само на отделна част от дома Ви, а цялостен комплект от продукти. Представяме Ви системата FIBRANtherm (Външна топлоизолационна комбинирана система), която ще осигури така нужния ЩИТ на вашата „крепост“.

Започвайки от фундамента, свойствата на FIBRANxps 300-L го правят перфектния избор за изолация на основите на къщата Ви. Неговата хигроскопичност и гладка повърхност са само допълнения към отличните му топлоизолационни качества, превръщайки го в идеалния кандидат за титлата „Tоплозащитен материал за вашите фундаменти и незаменим продукт за цокъла“.

Перфектното продължение във височина на ЩИТ-а не е едно. Тук, за Вашия комфорт и защита се борят 2 продукта с отлични топлоизолационни качества – FIBRANxps ETICS GF & каменна вата FIBRANgeo BP-ETICS.

FIBRANxps ETICS GF е екструдиран полистирен със специално гофрирана повърхност, подсигуряваща по-лесно монтиране и стабилен контакт с фасадата. Неговият добре познат тюркоазен цвят е гарант за качество и символ на прецизност.

Съотборникът му - каменната вата FIBRANgeo BP-ETICS, с отличния си коефициент на топлопроводност λd=0,035 W/mK, е тук, за да ви осигури не само топло- и звукоизолация, а и така нужната пожарозащита (клас А1).

За постигане на хомогенна повърхност, максимална топлозащита и възможно най-лесно и сигурно монтиране на фасадната Ви топлоизолация ще се погрижат капачките FIBRANxps CAPS & FIBRANgeo CAPS, в комбинация с дюбелите, използвани от FIBRAN.

Черешката на къщата – покривЪТ. За негова защита и Ваша сигурност са по-олекотените вати - FIBRANgeo B 050.

Защо системата FIBRANtherm? Ако вече не сте се досетили, съвместното действие на продуктите FIBRAN е най-доброто цялостно (ETICS) решение за защита на Вашия дом. Тo e с доказано отлично качество, на което спокойно можете да се доверите.РекламаПрелисти броя

още в рубриката

Новини

реклама