СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

Интерагри България с щанд за строителна техника на Международния Tехнически Панаир в Пловдив

Интерагри България с щанд за строителна техника на Международния Tехнически Панаир в Пловдив

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. В стремежа си да предостави качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, като задоволи всяка специфична клиентска нужда, компанията непрекъснато разширява своето портфолио, така че да предложи продукти и услуги, отговарящи на все по-специализираните нужди от механизация в сферите на строителството и селското стопанство.

На специализирания си щанд за строителна техника на 74-то издание на Международен Технически Панаир в Пловдив, който се провежда от 24 до 29 септември в гр. Пловдив, Интерагри България представя редица технологични новости от световния иновационен лидер New Holland. Посетителите на щанда имат възможност да разгледат богата гама от строителни машини

New Holland, като се запознаят с акцентните модели, изложени на щанда, включващи: комбинирани багер товарачи, мини багери, мини и верижни челни товарачи.

Новите серии строителни машини на технологичния иноватор New Holland се справят отлично с всяка задача, независимо дали се отнася за обработка на насипни материали, отводняване, ремонт, както и всякакви други ежедневни задачи. Изборът на точния инструмент е ключът към повече ефективност, производителност и рентабилност.

Серията В комбинирани багер-товарачи на New Holland е предпочетена там, където са необходими високоефективни машини с ниски експлоатационни разходи. Дългият досег, както на стандартната, така и на телескопичната стрела, със своите впечатляващи 6 529 мм, дава възможност за работа на разстояние и дълбочина, сравними с тези при много от стандартните специализирани машини. Комбинираните багер-товарачи са перфектен избор, когато клиентите се нуждаят от мултифункционален багер, който да им служи при много повече задачи, освен преместването на тежки и обемни предмети, като резервоари и бетонни колони. Част от допълнителните приложения са заравняване и нивелиране.

Новата серия С мини багери на NEW HOLLAND е с оперативно тегло от 1,7 до 6 тона и работи отлично в най-тесните пространства, благодарение на компактния си дизайн, къс радиус и бързи, гладки, едновременни движения.

Серията WD челни товарачи на New Holland впечатлява с обема на полезен товар до 5440 кг, FPT двигатели с мощност до 197 кс., 100% блокаж на предния диференциал и свободен заден диференциал. Кабината на челните товарачи е най-добрата в своя клас, с изключително добра видимост и управление, гарантиращо оптималната продуктивност на оператора.

Серията WC компактни челни товарачи на New Holland включва 4 модела със съчленено шаси, мощност от 58 до 75 кс, работен капацитет от 1,9 до 2,5 тона и височина на повдигане от 3,1 до 3,4 м. С WC може да се разчита винаги на висока производителност в компактна опаковка.

С новите мини челни и верижни товарачи New Holland L и С многофункционалността придобива нови измерения. Осемте модела са с оперативно тегло от 590 кг. до 1723 кг. и височина на повдигане от 2.85 м. до 3.3 м. С тях може да се разчита на перфектен баланс, отлична стабилност и мощна хидравлична система за безкомпромисно изпълнение на широк спектър от задачи.

Освен изложената механизация, на щанда на Интерагри България, всеки собственик на New Holland строителна техника има възможност да получи ваучер за 35% отстъпка при покупка на оригинални резервни части, които гарантират спокойствие и сигурност в дългосрочен план. Ремонтите, извършени от Интерагри България имат индивидуална 6-месечна гаранция за качество, както на резервните части, така и на сервизната услуга. Всеки посетител на щанда на изложението в Пловдив има възможност да разговаря на място със сервизен специалист. Като официален вносител на New Holland за страната,

Интерагри България осигурява на сервизните си техници възможност за непрекъснато повишаване на квалификацията им, като преминават специални курсове на обучение, организирани от специалното тренинг звено от завода на New Holland.ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

София 1000, бул. Христофор Колумб 64, тел.:070046666