СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

Стротех Инженеринг предлага карите на HYUNDAI

Стротех Инженеринг предлага карите на HYUNDAI

2018 е годината с трайна тенденция на увеличаване пазарния дял на електрокарите в индустрията. Hyundai Construction Equipment, като един от водещите производители на подемна техника с практически една от най-големите гами на електрокари и елекрозадвижвана складова техника, се радва също на големи успехи през 2018 година. Нарастналият обем продажби на компанията утвърждава водещата й роля в световен мащаб.

Гамата на Hyundai Construction Equipment включва складово електрическо задвижвано оборудване – палетни колички с капацитет от 1500 кг до 2500 кг; rich truck с капацитет от 1400 кг до 2500 кг и височини на повдигане, покриващи нуждите и изискванията на всички клиенти; оборудване за летища и гари - при транспортиране на багаж и други спомагателни дейности; стелажно обслужващи машини странично изнесен оператор; електрокари. Пълната гама кари с електрическо задвижване включва повече от 15 модела. Шест модела триопорни машини с капацитет от 1000 кг до 2000 кг и девет модела четириопорни електрокари с капацитет от 1600 кг до 3500 кг.

Машините на Hyundai Construction Equipment отговарят на нуждите на клиентите по посока на прецизност и лекота в управлението, иновации и високи технологии, системи за безопасна работа и максимална степен на защита на оператора, висока производителност и енергийна ефективност, ниски експлоатационни разходи. Всичко това, съвместено с икономически изгодната цена, прaви машините от гамата на HYUNDAI първи избор на клиента.

Стротех Инженеринг, като официален представител на карите на HYUNDAI за България от 07.2018г., вече може да се похвали с първите 5 машини доставени на свои клиенти. Амбицията на Стротех Инженеринг е да изведе направлението КАРИ до водеща позиция в България, подобно на строителните машини на HYUNDAI, ползвайки опита и отлично развитата клиентска мрежа на компанията.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини