СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

Съсредоточени сме към производството на оградни мрежи, пана и габиони

Разговор с Габриела Иванова, Мениджър продажби в Стад Близнаков

Съсредоточени сме към производството на оградни мрежи, пана и габиони

Г-жо Иванова, бихте ли представили основната Ви дейност, като се спрете по-подробно на пазарното Ви присъствие към момeнта?
Стад Близнаков е 27 годишна компания, която е ориентирана и развива бизнес в няколко основни направления:

Производител на арматурни заготовки, електрозаварени арматурни мрежи, оградни системи и габиони; Търговия със строителни материали; Транспорт и логистика.

През всичките тези години за нас основен приоритет е прецизната и качествена изработка на детайлите, както и персоналното отношение към всеки клиент. Благодарение на тази философия високите постижения станаха синоним за нашия бранд. Що се отнася до пазарното ни присъствие, аз изпълнявам длъжността Мениджър продажби от 2012 година. Днес Стад е доставчик на най-утвърдените компании, които оперират в бранша. Основен доставчик сме на всички водещи за страната инфраструктурни проекти с високо обществено значение.

Винаги сме били и ще бъдем партньори с клиентите ни, което ни позволява да преминаваме заедно различните икономически цикли и моментната пазарна конюнктура.

Споделете с читателите повече за продуктовите гами, които развивате, и спектъра на приложение на продуктите.
Разполагаме с високоавтоматизиран арматурен двор, като нямаме ограничения в сложността на заготвяните елементи. Изработваме арматурни заготовки, армопакети за пилоти, шлицеви стени, челни заварки. Производители сме на пълна гама електрозаварена арматурна мрежа. Разполагаме със съвременно оборудван цех за производство на поцинковани плетени и електрозаварени оградни мрежи, пана и габиони. Разполагаме с швейцарска линия за прахово боядисване на всички метални детайли и оградни системи. Във всяко едно от направленията имаме възможността да произведем продукт извън стандартния, което оптимизира разходите на крайния потребител. Стремим се да сме проактивни към тенденциите и изискванията на пазара.

Инвестираме в нови машини и повишаваме квалификацията на кадрите, като се стремим да увеличаваме производителността, продуктовата гама и качеството на изделията. Времето, в което живеем, го изисква от нас.

Кои са новите попълнения, които вече налагате на пазара? Какъв потребителски интерес отчитате?
Особено съсредоточени сме към производството на оградни мрежи, пана и габиони. Тази година участвахме на изложението в Дюселдорф. Излязохме на международен пазар както с наши, така и с нови за нас висококачествени изделия, наложили се в западните държави. Тези нови хоризонти поставиха акцента върху производството на 2D поцинковани пана. Започнахме масиран износ за държави от Евросъюза на запад, като Германия, Австрия, Англия и Франция.

Българинът все още търси бюджетен вариант, но мисля, че във времето това ще се промени като тенденция. Качественият продукт намира все по-широко приложение и у нас. Габионите са вторият продукт, на който поставяме акцент. Намират приложение както в инфраструктурните строителни обекти, като подпорни стени и системи за укрепване, така и за битови нужди, дори интериор.

В заключение, споделете насоки или планове за бъдещата Ви работа? Какви са очакванията Ви за развитие?
Целим непрекъсната модернизация на производството с цел оптимизация на процесите. И сега, и в бъдеще ще продължаваме да се стремим да предлагаме качествен продукт на максимално изгодна цена. За целта непрекъснато следим пазара и се стремим да изпреварваме търсенето на определен продукт или услуга и да го предложим по най-добрия начин във всички сектори - производството и металообработка, търговията със строителни материали, както и в складово-логистичния и транспортен бранш.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини