СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 7, 2018

ФИБРАН България представя новите мембрани FIBRANskin

ФИБРАН България представя новите мембрани FIBRANskin

ФИБРАН България представя на българския пазар нов продукт с марката FIBRANskin – пароизолационна, паропропусклива и водонепропусклива мембрани, които са незаменима част от вашата изолация.

Защо FIBRANskin са толкова добри? Те притежават: Устойчивост и качество на функционалния слой; Уникална структура, съставена от милиони микрофибри, сплетени в хомогенна мрежа; Отлично съпротивление на UV лъчение и топлина - 100% UV устойчив и термично стабилизиран полиетилен.Температурна издръжливост. Запазват характеристиките си при температури до 100oС .

Видове мембрани: FIBRANskin BARRIER пароизолационна; FIBRANskin SEAL паропропусклива и водонепропусклива; FIBRANskin VENT паропропусклива и водонепропусклива.

Пароизолационната мембрана FIBRANskin BARRIER е изработена от полипропилен, полиетилен и алуминиево фолио. Тя е отлична пароизолация (Sd = 2400 m) както за плоски покриви, така и за стени. За оптимални резултати е препоръчително да се използва под каменната вата FIBRANgeo.

Паропропускливата и водонепропусклива мембрана FIBRANskin SEAL е изработена от полиетилен с висока плътност (HD-PE). Използва се при обърнати плоски покриви, изолирани с FIBRANxps и вентилируеми фасадни стени, топлоизолирани с FIBRANgeo. Тя подпомага оттичането на водата, защитава изолацията и повишава топлинната ефективност на домът Ви.

Мембраната FIBRANskin VENT е подходяща за употреба при наклонени покриви или вентилируеми фасадни стени, топлоизолирани с каменна вата FIBRANgeo.

Както FIBRANskin SEAL, така и FIBRANskin VENT е изработена от полиетилен с висока плътност – гарант за качество. FIBRANskin VENT е ветроустойчива мембрана, а също защитава изолацията от развитието на корени при зелените покриви.

Какво е общото между: плоски покриви, наклонени покриви, зелени покриви и вентилируеми фасадни стени? – FIBRANskin. Те ще решат проблема с лекота, допринасяйки за енергийната ефективност на дома Ви и уюта в него.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини