СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 7, 2018

Алуминиеви стълби и скелета и стълби от стъклопласт от Арон България

Алуминиеви стълби и скелета и стълби от стъклопласт от Арон България

Арон България е производител на алуминиеви стълби и скелета с фабрика в Пловдив. Основната дейност на компанията е свързана с продажба на всякакви модели алуминиеви стълби и скелета. Продуктовият каталог се състои от над 5 модела модулни алуминиеви скелета и 7 модела алуминиеви стълби с различни височини. Продуктите са подходящи за битови нужди, полупрофесионална и професионална работа. През годините фирмата се развива и непрекъснато разширява асортимента на предлаганите продукти на българския пазар.

Тази година Арон България представя на пазара алуминиеви скелета с работна височина до 14m. Технически характеристики: товароносимост 200кг/кв.м; Височина на скелета от 2m до 12m;

Най-популярният модел скеле е скелето AS5000 с бърз монтаж с максимална височина на платформата 2.30m. Времето за монтаж и демонтаж е по-малко от 5 минути. Става бързо и лесно с автоматични механизми за осигуряване. Нужен е само един работник за монтаж и демонтаж. Разполага с 4 колела, с които лесно се транспортира в сгради. Идеално за бърза монтажна или довършителна работа.

Фирмата предлага два модела стълби от стъклопласт – едностранна стълба и двураменна. Тези стълби са електро изолирани при работа с високо напрежение, киселинно устойчиви, устойчиви на корозия. Устойчиви на изтриване надлъжни греди предотвратяват замърсяването на ръцете. Области за приложение: хладилни помещения, химическа индустрия, електроцентрали и др. Продуктите са минали изпитания и отговарят на европейски стандарт EN131 товароносимост 150кг.

Арон България предлага изработка на стълби и скелета по поръчка с проект от клиента, услуги по ремонт и поддръжка.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини