СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 5, 2020

ИЗОХИМ Представя направа на покритие за паркинг, както и доставка и монтаж на профил за делатационна фуга

ИЗОХИМ Представя направа на покритие за паркинг, както и доставка и монтаж на профил за делатационна фуга

Системата се състои от епоксиден грунд, същинско покритие от епоксидна смола и полиуретанов, матов финиш. Нанасяне на маркировка с еднокомпонентен алкиден маркер. Площ на обекта 7000 м2

StenAst® 2EP е двукомпонентен епоксиден грунд, без разредители, за всички Stenkim® завършващи подови покрития, повърхностни материали и уплътнители за фуги.

StenCoat® 2EP250 е двукомпонентно епоксид базирано, декоративни подово покритие. Има отлична устойчивост на износване и ниско повърхностно замърсяване. Може да се използва като икономично подово покритие върху бетонни подове. Устойчиво е на слаби органични киселини и основи, перилни препарати, дезинфектанти, хидравлични течности, много разтворители и горива.

StenCoat® 2EP250 предотвратява запрашаване и омокряне, проникване на вода към повърхността, повишава неговата устойчивостна повърхностна мръсотия и окисление.Оцветява се по каталог.

StenFloor® 2PU-TOP UVP е двукомпонентно полиуретаново, декоративно подово покритие и защитна боя. Оцветява се по каталог StenFloor® 2PU-TOP UVP е устойчива на химични въздействия, външни условия и UV радиация; тя не губи своята еластичност и не потъмнява. Предотвратява омокряне и проникване на повърхността от вода и повишава нейната устойчивост на окисление и износване.

Отлично прилепва към бетон и метал, полиуреа, епоксидни и полиуретанови повърхности. Бързо съхнеща и дълготрайна боя, която не губи своята еластичност и не потъмнява от UV-радиация.

StenCoat® CR-Y е алкидна боя за пътна маркировка. Тя е еднокомпонентна на базаразтворител. Това е бързо съхнеща и лесно приложима боя. Оцветява се по каталог.StenCoat® CR-Y е устойчива на трафик и външниусловия. StenCoat® CR-Y съответства на стандарти TS EN 1871 и А-А-2886.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини