СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 5, 2020

Блек Пърл с лиценз за поддръжка

Блек Пърл с лиценз за поддръжка

Фирма Блек Пърл продължава активното си присъствие на строителния пазар. „Ние сме водеща компания в предлагането на комплексни решения чрез отдаването на машини и скелета под наем за строителството на сгради от всякакъв тип. Работим с утвърдени доставчици на качествено строително оборудване от Италия, Германия, Чехия, Испания, Белгия. Това дава възможност да отговорим на високите изискванията на клиентите, като им предоставя възможност за избор на оборудване, отговарящо на всички условия по безопасност. За високи сгради 100 -150 метра компанията предлага хаспели за товари и хора с по-модерна компютърна система и по-бърза скорост от познатите на българския пазар. Машините са с товароносимост от 500 - 2500 кг и с различни размери на кабините. Блек пърл има лиценз от 2019 за поддръжка на оборудването за превоз на товари и хора. Компанията предлага и инженерингови решения за поддръжка на фасади, посредством различни комбинации от монорелсови решения и перманентни кранове.

Блек Пърл активно продължава работата си по няколко проекта. За реновирането на фасадата на сградата на НОИ предоставихме 3 броя двойни платформи САМАС - 3000. За ремонта на фасадата на Енергопроект са монтирани 3 броя двойни платформи САМАС - 3000 с височина 74 метра и 2500м2 фасадно скеле модел Спринт-75. То е със сертификат от производителя за монтаж без допълнителен конструктивен проект до 70 м. Разработен е и проект за заскеляване на паметника Шипка, с цел обследване и подмяна на съществуваща каменна облицовка. В момента участвува при обновяване на фасадата на МБЛ - Пирогов с 2000м2 скеле.

До края на годината ще бъде завършена фасадата на Болкан Бизнес Център, за която са монтирани 8 броя двойни платформи и 2 броя товаро-пътнически хаспели от ново поколение със скорост от 40 м/минута. Блек Пърл участвува и в изграждането на Парк Лейн с 4 броя платформи САМАС - 3000 и 2 броя товаро- пътнически хаспели.“ - споделиха от фирма Блек Пърл.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини