СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 5, 2020

Ultralux представя нова гама LED индустриални тела

Ultralux представя нова гама LED индустриални тела

Новата гама LED индустриални тела на Ultralux са LCT1204040 - 40W L1200mm и LCT1505040 - 50W L1500mm. LED телата са с 5години гаранция и имат степен на защита срещу проникване на прах и влага IP69K - устойчивост на водни струи с високо налягане. Имат възможност за серийно свързване.

Новата LED гама на Ultralux е с поликарбонатен UV устойчив корпус с висока механична и химическа устойчивост (степен на удароустойчивост IK10). Противовлажният мембранен клапан предотвратява задържането на влага в корпуса. Щуцерът, с автоматична клема, който осигурява степен на защита IP69K, осигурява лесен и бърз монтаж. Металните части са изработени от неръждаема стомана. Висококачествените LED чипове, с драйвер BOKE (CE, ENEC) осигуряват дълъг експлоатационен срок, висок фактор на мощността PF > 0.95, както и излъчена светлина без пулсации.

Светлината може да бъде насочена в определена посока посредством въртене на телата в монтажните скоби. Лесният монтаж дава възможност за инсталация директно на стена, таван или носещи въжета, чрез монтажни скоби от инокс, включени в комплекта. С допълнителни крепежни елементи (KELP82), телата могат бъдат монтирани висящи. Индустриалните тела са с висока ефективност 130lm/W, както и Glow Wire Test 840°C.

Телата имат широк ъгъл на излъчване 180°, който създава равномерно разпределение на светлината. Инсталирането на новата гама на Ultralux може да бъде както в хранително – вкусовата индустрия, така и в млекопреработвателни цехове и животновъдни ферми. Благодарение на противовлажния мембранен клапан, могат да бъдат инсталирани и в автомивки.

"Химическата устойчивост, степента на защита IP69K, конструкцията и изборът на материали правят телата без аналог на пазара!"- коментираха от фирма Ultralux.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини