СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 5, 2020

Полиуретаново лепило за пистолет Soudabond Turbo

Полиуретаново лепило за пистолет Soudabond Turbo

Soudabond Turbo е нов, иновативен продукт, специално формулиран за професионалисти. Благодарение на своите характеристики той спестява до 30% от работното време. Само 15 минути след нанасяне повърхността може да бъде обработвана, а един час по-късно натоварвана с тежки елементи.

За Soudabond Turbo не е необходима подготовка, продуктът е готов за употреба. Залепва за всички обичайни строителни повърхности като бетон, дървесина, метал и пластмаси (освен PE, PP, PTFE).

„Soudabond Turbo притежава изключително полезно действие, а с един флакон може да се покрие площ до 14 м2 изолация, което замества 25 килограмов чувал сухи смеси. Полезното действие на Soudabond Turbo не се изчерпва с неговата икономичност и бързина, той значително подобрява и изолационните характеристики на панелите (с около 0,036W/(m·K).

Още веднъж бихме желали да припомним важните характеристики. Спестява до 30% от работното време. Готово за употреба, без подготовка. Залепва за всички обичайни строителни повърхности като бетон, дървесина, метал и пластмаси, а също така и върху влажни повърхности. Много бързо втвърдяване, може да бъде третирано след 15 минути ограничено разширение. Отличен температурен и звуков изолатор.“ - обобщиха от фирма Судал предлагаща продукта на българския пазар.

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители в Европа.

Групата притежава 20 завода на 5 континента и за нея работят над 3200 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти. Продължителните инвестиции в R&D, дългосрочната визия за иновации и адаптация към местните изисквания на пазара допринасят за изключителното представяне на Soudal.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини