СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

Иновативна технология в новата серията ключове и контакти от BTicino

Иновативна технология в новата серията ключове и контакти от BTicino

Living Now, серията ключове и контакти на BTicino, част от Legrand Group, oбединява най-доброто от дизайн и модерни интелигентни технологии.

Проектирана, така че да бъде част от всеки дом, серията може да се използва в традиционни системи или да разгърне целия си потенциал в свързани системи, гарантирайки комфорт у дома.

Living Now with Netatmo се инсталира лесно и бързо в традиционната електрическа система. Чрез свързаните продукти и смартфон с инсталирано приложение Home+Control може да управлявате, дори от разстояние, основните функции на електрическата система: осветление, щори, включени в свързаните контакти електрически уреди и мониторинг на електроконсумацията. Разработена в сътрудничество с Netatmo, водеща компания в IoT решенията за дома, Living Now with Netatmo може да взаимодейства с Apple Homekit, Google Home и Amazon Alexa, давайки възможност да управлявате гласово основни функции у дома.

Living Now е революционна по своята същност серия. Дизайнът на Living Now е добре разпознаваем благодарение на външния си вид, прецизни линии и отличителна форма. Eстетическа, функционална и технологична еволюция превръща ключа в истински интерфейс за управление. Лицевите панели се отличават с изчистена форма с увеличено пространство за функциите. Може да включите или изключите осветлението чрез натискане на всяка точка от повърхността на панели. След натискане те се връщат в първоначалното си положение.

Съвършените декоративни рамки прилягат на всяка стена, благодарение на патентована система за самоцентриране, която позволява на клавишите да остават винаги подравнени към другите компоненти на механизма, дори след многократни операции.

Лицевите панели се предлагат в бяло, крем и черно, а 16-те различни декоративни рамки са изработени от усъвършенстван полимер, метал или дърво.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини