СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Газови котли TopGas® Combi и Classic от Hoval

Газови котли TopGas® Combi и Classic от Hoval

През септември 2020 година Hoval стартира нова програма за продажба на котлите TopGas® Combi и Classic, която има за цел да осигури комфорт и надеждно отопление в повече домове в България. Програмата осигурява изключително атрактивна цена за стенните газови кондензни котли с мощности до 30 kW. Сега вече качеството е и на достъпна цена. В програмата за момента са включени няколко доверени партньорски фирми, които са публикувани в продуктовата страница на котлите, в сайта на Hoval.

Котлите от серия TopGas се отличават от предлаганите на пазара котли. Те имат вграден топлообменник с медна серпентина за отоплителния кръг, а в модел Combi с втора медна серпентина за битова гореща вода. Това прави работата им изключително безпроблемна, хигиенно чиста и икономична, без опасност от задръстване и замърсяване на топообменника и без опасност от образуване на котлен камък. Те са компактни и безшумни, лесно се монтират дори и в малки апартаменти.

Котлите TopGas® Classic и Combi вече повече от 35 години отопляват домове и други обекти в световен мащаб, а от 2011 година (след откриването на офиса на компанията в България) успешно се доказаха като ефективно и икономично отопление и в България. Едни от първите домове, в които бяха монтирани са апартаментите в жилищен комплекс Резиденшъл парк, фаза 2, а днес има вече над 200 инсталирани системи със стенни котли TopGas в България. Стайният термостат с онлайн достъп, дава възможност за лесен и интуитивен контрол от дневната или от разстояние, чрез мобилно приложение.

Всеки, който желае да получи повече информация за стенните газови котли TopGas, може да посети офиса на Hoval в България и да получи консултация за своя дом, възможни са консултации по телефон или чрез онлайн връзка.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини