СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Аларм Аутоматика посреща своите клиенти в по-голям, удобен и модерен офис

Аларм Аутоматика посреща своите клиенти в по-голям, удобен и модерен офис

„С увеличаване на марките, които компания дистрибутира, както и обема на клиенти офисът се проектира максимало ефективно. Основното съображение беше бързо и ефективно нашите клиенти от София, да могат да достигнат до нас. Офисът се намира в Младост 4 и разполага с парко места на 300м от околовръстния път, по-голям склад, модерни и работещи демо табла на техниката, зала за обучение и презентации. Инсталаторите лесно могат да доведат клиента си и да му покажат работещите системи, както и да се уединят в залата за конференции.

Аларм Аутоматика ЕООД е част от международната компания Аларм Аутоматика със седалище Риека, Хърватия. Фокусирана основно във внос, дистрибуция, решения и техническо подпомагане в сферата на системите за сигурност и безопастност вече повече от 30 г. Като Регионален лидер в Източна Европа компанията работи с над 200 производителя, притежава собствени марки, обслужва повече от 2000 клиента и разработва продукти и софтуери, чрез собствен R’n’D отдел. Офиси на Аларм Аутоматика има в Хърватия, Сърбия, Северна Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Албания, Румъния, Унгария, Словения, Словакия и България.

DVC е наш бранд за видеонаблюдение и домофонни системи, чрез който гъвкаво успяваме да отговорим на специфичните нужди на Българския пазар. AHD и IP технологиите обхващат от 2mp до 8mp. В портфолиото на DVC видеонаблюдение разполагаме с камери за Лицево разпознаване, Fisheye, с аналитични функции, автофокусни, както и PTZ Модели. Радваме се на висока производителност и мощ на записващите устройства с резолюции до 8mp на всеки канал.

DVC Видеодомофоните се изграждат по технология на 2 жила, а гъвкавостта позволява да се монтират в една система, както слушалки, така и видеомонитори.

Официални представители сме на канадския технологичен гигант DSC, чрез който налагаме безупречната работа и дълголетие на СОТ системите. След повече от 25 години DSC пуснаха на пазара нова серия NEO с хибридна технология „POWER G“. Тенденциите на пазара са съвсем скоро изцяло да се премине на хибридни или безжични охранителни системи. Двупосочната безжична технология PowerG предлага удобство, гъвкавост и превъзходни възможности. Устройствата PowerSeries Neo изискват минимално време за инсталиране поради по-малко изисквания за окабеляване, което позволява инсталирането на устройства дори в най-трудните зони

Италианският бранд INIM използваме при по-сложни решения в пожароизвестяването, СОТ и сградна автоматизация. Най-голямото предимство при INIM е възможността и при пожарните и охранителни системи да се кофигурира и управлява от разстояние. Това намалява гаранционните разходи и увеличава доверието в бранда и интегратора.

От 2 години сме официален представител на най-награждаваната секюрити компания в Европа - AJAX Security Systems, които напълно променят правилата на играта в нашата индустрия, използвайки IOT технологии. За първи път в света се произвеждат охранителни системи в цвят различен от бял. Модерният интериорен дизайн налага все повече устойствата за защита на дома да бъдат по приемливи в черен цвят. Водени от APPLE идеологията „перфектен софтуер в перфектен хардуер“, Ajax безупречно се наложиха на пазара в Европа, като бърза, ефективна, функционална система за сигурност. Малка консумация, дълъг живот на батериите, завиден обхват, мигновенни известия и контрол от разстояние, са само малка част от впечатляващите характеристики на технологиите в AJAX SECURITY SYSTEMS.“ - разказаха за читателите на сп. СТРОИТЕЛИ от фирма Аларм Аутоматика.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо