СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Boyana Terrace предлага нов начин на живот на своите собственици

Boyana Terrace предлага нов начин на живот на своите собственици

Инвеститорите от ARTEIMMO вдъхновени от идеята да осигурят луксозни просторни апартаменти, всеки от които да е със свои собствени уединени дворове и впечатляващи гледки към града и Витоша планина подбират специален терен с отлична локация в сърцето на Бояна, която съчетаха с професионализма на архитектурно студио LP Arch на арх. Атанас Панов и получиха уникален проект, който кръстиха Boyana Terrace.

Компанията е с богат опит в изграждането на луксозни затворени комплекси от къщи, която разраства своя потенциал, създавайки проект Boyana Terrace, в който клиентите получават нов дом изразен в самостоятелно разположени апартаменти на един етаж, с удобен достъп до подземните гаражи чрез асансьор, както и със собствена озеленена градина с висока растителност обграждаща края є, създаваща усещане за самостоятелна къща, с панорамни гледки на цената на градски апартамент.

Концепцията е реализирана чрез стъпаловидна жилищна сграда, включваща луксозни тристайни и четиристайни апартаменти, всеки от които разполага с двор за собствено ползване или озеленена градина на панорамна тераса с площи между 90 и 115 м2, като разположението им е подбрано така, че да бъдат максимално слънчеви.

Прецизно подбраната локация на комплекса е надградена с високо качество на строителство, заложените материали и технологии, изпълнени благодарение на богатия опит на ARTEIMMO при реализацията на комплекси от къщи Св. Георги- Камбаните и Форест парк, комбинирано с уникални архитектура и фасадни решения, които придават на сградата ексклузивност и неподръжаемост.

Boyana Terrace предлага нов начин на живот на своите собственици в просторен апартамент с функционалността на къща с двор, с което осигурява едновременно удоволствие, комфорт и спокойствие на добра цена.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо