СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

TEKRA добавя SCHNEIDER в портфолиото си

TEKRA добавя SCHNEIDER в портфолиото си

ТЕКРА EOOД стартира активна дистрибуция на продуктите, предназначени за жилищния сектор на световно известния бранд Schneider. Целта на тази важна стъпка е ТЕКРА да предлага на киентите си всички най-големи брандове за сградно електрооборудване в страната и е част от стратегията на компанията за развитието є като търговец на едро.

„Добавянето на Шнайдер в портфолиото дава възможност на ТЕКРА да утвърди лидерските си позиции в областта на сградните решения като предложи подпродуктови групи със силно пазарно присъствие, които до този момент не са били част от решенията на компанията. С новото партньорство ТЕКРА ЕООД обогатява продуктовата си концепция в сградните електро инсталации и оборудване, предназначени за професионални клиенти.

За ТЕКРА е важно да се възползва и от потенциала на Шнайдер в секторите индустрия и енергетика. Голямо предимство е локацията на складовата база (HUB) на Schneider в България - гаранция за облекчена логистика и бърза доставка.“- информираха от фирмата.

ТЕКРА стартира с всички продукти, необходими за инсталациите в дома и офиса: ключове и контакти, серии: UNICA Basic, Asfora, Cedar Plus; модулна апаратура: Easy9 и Acti9 и модулни разпределителни табла: Easy9.

ТЕКРА ЕООД активно разработва решения, основаващи се на най-новите световни технологични тенденции за обезпечаване на сигурност, комфорт и спокойствие на средата, в която живеем и работим. Част от предложенията на компанията са насочени да съдействат в решаването на критични проблеми, свързани с опазването живота и здравето на хората, съхраняването на сгради и материални ценности.

Шнайдер е световен бранд с над 180-годишна история, с множество технологични пробиви и стратегически избори и развита дистрибуторска мрежа в над 100 държави за решенията за индустрията и жилищните сгради.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо