СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 1, 2021

Архитектурно-Строителна Седмица от 12 до 15 май

Представителите на различните сфери от сектора се събират за 21-и път в Интер Експо Център на Архитектурно-Строителна Седмица. През последното десетилетие едноименното изложение се наложи като водещо за българския строителен сектор. Чрез присъствието на изложители и посетители от България и чужбина, събитието създава възможности както за развитие у нас, така и за излизане на международната сцена. И през тази година, ще се възползваме от потенциала на Архитектурно-Строителна Седмица. Изложението отваря вратите си от 12 до 15 май в Интер Експо Център. Въпреки пандемичната обстановка през изминалата година, международният изложбен център доказа водещата си позиция като безопасно и сигурно място за провеждане на международни форуми. Освен стриктното спазване на националните и международните здравни изисквания, са въведени и "Вътрешни правила", сред които: интелигентно управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, строг контрол при почистването и др.

С началото на 2021г. организаторите обявиха и начало на кампанията. Приготовленията са започнали, а диалогът с фирмите, желаещи да разположат щандовете си, е постоянен. Компаниите могат подробно да се запознят с условията за участие в сайта buildingweek.bg..

"Новата реалност възприемаме като екосистема, изпълнена с възможности за развитие", коментират организаторите от Интер Експо Център. Наясно сме, че изложенията са с основно значение за компаниите и следкризисното им възстановяване, те влагат всички усилия в подготовката. Благодарение на това, от 12 до 15 май в Архитектурно-Строителна Седмица отново ще проследим потенциала в секторите на "Вътрешни довършителни работи", "Врати, прозорци, фасади и дървени къщи", "Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване", "ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения".

От 12 до 15 май изложение Архитектурно-Строителна Седмица ще ни направи свидетели на изключителна екосистема, която за 21-и път ще бъде в услуга на строителния сектор и неговото развитие. Имайки предвид взетите мерки, спазването на здравните изисквания и наложените нови световни стандарти, сме сигурни, че ще бъдем очевидци на един различен, интересен и иновативен формат на Архитектурно-Строителна Седмица.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини