СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 1, 2021

Нови попълнения в продуктовото портфолио на Festool

Нови попълнения в продуктовото портфолио на Festool

Ново поколение акумулаторен циркуляр и четирискоростен акумулаторен винтовърт на Festool ще бъдат на пазара от април 2021.

Чиста сила на завинтване в 4 предавки и шедьовър на Festool сред циркулярите – двете прекрасни нови акумулаторни машини на Festool са неотменим помощник в работното ежедневие. Оборудвани с двете машини, Вие можете да свършите работата за Вашите клиенти по-лесно, по-бързо и преди всичко много по-безопасно. Festool направи решителни подобрения в новото поколение акумулаторни циркулярни триони TSC 55 K и новия QUADRIVE и добави интелигентния KickbackStop.

При акумулаторните пробивни винтовърти на Festool двата нови флагмана заменят доказалите се предшественици QUADRIVE PDC и DRC 18/4 и носят името QUADRIVE TPC и TDC 18/4. Новаците са мощни, многостранни и с 4 предавки, перфектно оборудвани за многообразни приложения. Благодарение на тяхната интелигентна концепция за превключване, за всяко приложение е налице правилният въртящ момент и обороти.

По-бързо от едно мигване на окото, сензор разпознава дали машината е блокирала и спира мотора за части от секундата. Така опасността от нараняване се намалява до минимум. Най-добрият акумулаторен потъващ циркулярен трион сега е още по-безопасен. Уникалният KickbackStop предпазва не само детайла, но и намалява опасността от нараняване.

С потъващ циркулярен трион на Festool ще работите до два пъти по-бързо благодарение на новото поколение циркулярни дискове и концентрираната мощност. При това, максималната производителност при рязане се съчетава с перфектното качество при пълна мощност – без кабел. Не се усеща разлика – комбинацията от безчетков EC-TEC мотор и двойна акумулаторна система (2 x 18 V) прави новия TSC толкова впечатляващо мощен, както електрическата машина и то при пълна мобилност.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо