СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 2, 2021

Високотехнологична алармена система представя GPS Системи България

Високотехнологична алармена система представя GPS Системи България

GPS Системи България е високотехнологична инжeнерингова компания. Специализирана в GPS контрол и проследяване на превозни средства, както и в производството на охранителни системи, модули, алармени панели, комуникатори, дайлери, датчици, четци и софтуер за тяхното управление. Продуктите на фирмата се произвеждат спрямо изискванията на система за управление на качеството EN ISO 9001:2015, притежават CE сертификат и са нотифицирани съгласно директива 2014/53/ЕC.

GPS Системи България създаде високотехнологична алармена система, която съвместява охрана и умен дом в едно. Съдържа множество технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени и търговски бази. „Това е революционна система, която обединява охранителна и интелигентна система за контрол на различни ел. уреди, осветление, отопление, гаражни врати и много др. Системата има вградена интеграция с облачната система CloudSG - web и мобилно приложение, позволяващо мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време.

Алармената система е с изключително ниво на сигурност, защитена от хакерски атаки и неоторизиран достъп. Притежава уникална функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система – панел, клавиатури, четци, разширители.

SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици. Имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул. Притежава вградена двупосочна връзка с контролен център за мониторинг, програмиране и ъпдейт на всички компоненти на системата. При интерес – повече информация може да откриете на сайта на фирмата.“ - коментираха от компанията.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини