СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 2, 2021

Рапид предлага интериорни решения за окачени тавани с перфорирани и просечено-разтеглени ламарини

Рапид предлага интериорни решения за окачени тавани с перфорирани и просечено-разтеглени ламарини

Металните окачени тавани са интериорно решение, което предлага лесен монтаж и може да се използва в офиси, университети, училища, болници, магазини, супермаркети, културни центрове, летища, железопътни гари, шоуруми, индустриални зали, складове и много др.

„Металните окачени тавани са сред най-подходящите интериорни елементи, които да бъдат използвани за постигане на акустичен комфорт чрез намаляване на звуковия резонанс. Това може да се постигне перфектно чрез перфорирани ламарини с подходяща перфорация, както и с просечено-разтеглени ламарини. Постигането на акустичен комфорт прави едно пространство по-уютно, като освен това благоприятства спокойствието, работата и оздравителните процеси в зависимост от приложението на конкретното помещение.“– казаха от Рапид.

Красота и креативност - перфорираните ламарини могат да се използват и за художествен дизайн. На перфорираната ламарина могат да се пренесат фотографии, логотипи на компании, детски мотиви и графични проекти. Изображенията са създадени чрез различно съчетаване на отворите и стъпката между тях. Друга възможност включва създаването на големи форми, които са проектирани чрез използването на няколко касети или заемат цялата стена или таван. Играта на форми, цветове и светлосенки предлага голям избор от окачени тавани, прегради или фасади.

В стремежа си да отговори на съвременните архитектурни предизвикателства - креативност, отличителност, фунционалност и въздействие, Рапид непрекъснато разширява наличностите си от перфорирани и просечено – разтеглени ламарини – от черна и неръждаема стомана, поцинковани, алуминиеви и др., като предлага и идеи и елементи за техния монтаж.РекламаПрелисти новия брой

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо