СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 2, 2021

Hörmann организира "Дни на иновациите"

Hörmann организира

За представянето на продуктовите новости през 2021 г. Hörmann разработи собствена концепция. Продуктовите си иновации в областта на вратите за дома и индустрията, както и на системите за контрол на достъпа Hörmann ще представя в просторните помещения в различните локации. Hörmann Forum и множеството търговски представителства, разполагащи със собствен шоурум, между които и Хьорман България, позволяват провеждането на отделно събитиe. За част от представителствата като алтернатива се предлага онлайн концепция. На специално създаден уебсайт търговските партньори могат да се информират за всички новости посредством текстове, снимки и видеа.

Чрез събитието "Дни на иновациите" Hörmann цели да предостави на партньорите си обширна информация за успешен старт на новата търговска година, както и да предложи платформа за възможно най-добър обмен на информация помежду им.

Hörmann представя близо 50 нови и усъвършенствани продукти. По думите на производителя, от решаващо значение при разработките е било разширяването на наличния асортимент така, че продуктите да станат още по-елегантни, многофункционални и бързи. Това проличава в частност при индустриалните врати. На фокус тук са бързината, интелигентната техническа поддръжка и безопасността. Вратите за частния сектор се предлагат с нови, елегантни дизайни. Иновациите се допълват и от разширяване на предлагането в сравнително новата продуктова гама от системи за контрол на достъпа.

С "Дните на иновациите" производителят анонсира и новата годишна кампания за насърчаване на продажбите. В нея Hörmann предлага висококачествени гаражни, входни и интериорни врати и интересни допълнителни пакети на преференциални цени.
В Хьорман България продуктовите иновации вече бяха представени на търговските партньори в рамките на организираните "Дни на иновациите при Hörmann". Освен обширна подробна презентация на новостите, беше планирана и обиколка на изложбените зали, в рамките, на която бяха представени новостите.РекламаПрелисти новия брой

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо