СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 4, 2021

Непрестанно добавяме професионални брандове и качествени продукти

Николай Атанасов, мениджър продажби на Баш Майстора ООД

Непрестанно добавяме професионални брандове и качествени продукти

Г-н Атанасов, бихте ли представили развитието на фирма Баш Майстора до днес?
От 1999 г. до сега магазини Баш Майстора са един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас Строително оборудване, крепежни елементи, машини инструменти, кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти.

Благодарение на своя 22-годишен опит, Баш Майстора започна сътрудничество с производител на висококачествено кофражно оборудване, което отговаря на високите изисквания и нужди за развитието и дейността на своите клиенти.

През 2017 г. Баш Майстора се сдобива с нов склад за съхранение и продажба на кофражни елементи за строителство. На площ от 450кв. м. са поместени всички необходими материали за грубото строителство - кофражен шперплат, кофражни греди, трислойни платна, фиксатори за арматура, водонабъбващи ленти, стълби, алуминиеви и стоманени скелета, както и много други материали.

Фирма Баш Майстора предлага професионални инструменти и съоръжения, необходими от проектирането до довършителните работи. Фирмата е утвърден търговец на електро и ръчни инструменти Makita, Bosch, Dewalt, Festool, Husqvarna Construction и много други марки.

Екипът на фирмата включва над 30 служителя, които ежегодно преминават през практически и търговски обучения с цел по-високо ниво на професионализъм във всяко едно отношение.

Кои са последните новости в богатото портфолио от инструменти, машини и крепежни елементи?
Ние от фирма Баш Майстора се стараем непрестанно да добавяме към номенклатурата си професионални брандове и качествени продукти. Като последни новости можем да споменем началото на съвместното ни партньорство с още един професионален бранд, измервателни инструменти на немският производител Leica.

Освен голямата наличност на машини инструменти, крепежни елементи и консумативи, ние предлагаме и пълното портфолио от продукти за грубото строителство. Олекотен вариант на кофраж за хоризонтали, както и вертикали, подпори, кофражни греди и консумативи за цялостно изграждане на строежи.

Повече от 6 години предлагаме тези продукти на пазара, като сме вносители на голяма част от тях. Представител сме и на български производител на скелета за североизточна България.

Към момента разполагаме с над 30 000 артикула на склад и над 43 000 разнообразие в нашата номенклатура. Баш Майстора разполага с модерна сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване на стоките, които продава. Тя е снабдена с цялото необходимо оборудване, резервни части и консумативи. Баш Майстора държим на дългосрочните отношения с клиентите си и от 2003 г. извършва оторизирани гаранционни и извънгаранционни сервизни дейности на водещи марки.

По какъв начин е организирана търговската кампания по лансирането на новите продукти и услуги?
Новите продукти предлагаме, чрез няколко направления, като най-голям принос за това има он-лайн магазинът ни в който ежеседмично се публикуват всички новости, технологии и нововъведения. Освен това, имаме търговски представители, както и професионално подготвени консултанти, които с удовлетворение запознават нашите клиенти с новостите на пазара.

Нашите основни принципи са точност, коректност и отношение към клиентите. Това е тайната за успеха ни.Реклама