СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 5, 2021

Билд Техник предлага богатото портфолио на RIHO CZ в България и целия Балкански регион

Билд Техник предлага богатото портфолио на RIHO CZ в България и целия Балкански регион

RIHO International B.V., The Netherlands е световно известен производител на висококачествено оборудване за бани – вани, мивки, душ корита, паравани за вани и душ кабини, мебели за бани и др. През 1994 г. RIHO International предриема решителна крачка към разширяване на своята производствена база и създава дъщерното дружество RIHO CZ a.s. Suchy в Чешката Република.

RIHO непрекъснато подобряват и усъвършенстват своята технология за производство на акрилни вани и душ корита до степен, че техните продукти съществено превъзхождат по качество голяма част от конкурентното световно производство. Недостатъците на подобни продукти са преодоляни благодарение на използвания санитарен акрил, производство на световно известните фирми като LUSITE и ALTUGLAS, както и допълнителното усилване, поставено на дъното на ваните и коритата.

RIHO създадоха една от най-успешните си серии акрилни вани – RIHO Plug & Play. Ваните от тази серия са съвкупност от вана и панели, в един съвършен, хомогенен и завършен дизайн, без допълнителни компоненти и необходимост от вграждане.

За любителите на вградени вана и душ корита, RIHO разработиха още една, много успешна линия акрилни вани и корита с тънък ръб. Такава серия вани са RIHO STILL и BASEL за душ-корита. Дизайнът на ваните и душ-коритата от тези серии позволява лесно вграждане и интегриране в цялостния облик на Вашата баня.

Една от най-елегантните и луксозни серии вани, които RIHO предлага на пазара е свободностоящите вани RIHO Solid Surface! Материа­лът, от който са произведени, е известен като „изкуствен камък“ – микс от смлян на прах боксит и акрилна смола. Повърхността е без пори, водоустойчива, устойчива на UV и механично нараняване. От RIHO са отишли дори още по-далеч с тази серия като дават възможност модела RIHO ZAMORA да бъде произведен по специфичните изисквания на клиента! Със своето разнообразие от геометрични форми, размери и цветове, всяка вана от серия RIHO Solid Surface представлява малко произведение на изкуството.

За най-изтънчените вкусове, RIHO предлага луксозната серия вани Thermae Line. Ваните от тази серия представляват един напълно завършен мини СПА комплекс, оборудвани с по 2 помпи и 1 компресор, светлинна, цветна LED терапия, комбинирана с музикално оформление с вградени безжични Bluetooth тон-колони.

Параваните за вани и душ кабини на RIHO са сред най-добрите в своя клас, произведени от световно известното, висококачествено чешко стъкло. Всички стъклени плоскости са произведени от закалено стъкло, с дебелина от 6 до 8 мм, като повърхността на всички модели е тип RIHO Shield – незадържаща вода повърхнина, лесна за поддръжка и почистване, без допълнително заплащане от клиента! Стъклените плоскости могат да бъдат прозрачни, матирани или със специфична декорация.

Друг ключов компонент в производствената гама на RIHO, са мебелите за баня, произведени от DTD и MDF плоскости, с дебелина 18 мм, кантове от ABS и обков от BLUM и HETTICH. Всички мебели се произвеждат на модулен принцип, позволяващ невероятна гъвкавост в размери, форми и цветове, и притежават висока влагоустойчивост. Една от уникалните серии мебели за бани е RIHO Livit, имаща нестандартен, индустриален дизайн.

През 2020 г. RIHO CZ избраха Билд Техник ООД за свой официален представител в България и целия Балкански регион!

Прелисти броя

още в рубриката

Новини