СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 5, 2021

SysTeh разшири продуктовото си портфолио с пълна гама кабеловодещи системи – KOUVIDIS

SysTeh разшири продуктовото си портфолио с пълна гама кабеловодещи системи – KOUVIDIS

SysTeh е дистрибуторът за България на най-големия гръцки производител на кабеловодещи системи. Компанията KOUVIDIS специализира в разработване и производство на стандартни, специализирани, иновативни кабеловодещи системи и инсталации за организация и защита на кабели, канализация и дренаж, напълно съвместими с европейското законодателство.

Надеждността, качеството и постоянството са отличителен белег на KOUVIDIS като производител. От 1979 г. до днес компанията непрестанно проектира и въвежда иновации в производствените си процеси и поточни линии чрез непрекъснат ръст в качеството на продукцията и сертифициране на продуктовата гама, печелейки доверието на партньорите.

Като производител KOUVIDIS разполага с широка гама от тръби, неподдържащи горене за почти всички приложения – вътрешни, външни, под земя, без съдържание на халогенни елементи, ВИК и дори такива с антимикробно действие, подходящи за болници, кухни и др. и изискващи висока хигиена. Освен високото качество на материалите, което им дава гъвкавост и здравина в широк температурен диапазон, в тръбите са вложени и доста иновативни технологии за намаляване на статичното електричество, електромагнитното влияние между проводниците, отблъскване на гризачи, намаляване на вътрешното триене, антимикробно действие, като част тези технологии са защитени със собствени патенти, а също така разполагат и със съответните EN стандарти, повечето издадени от немското VDE. Това ги позиционира на пазара като продукти с най-добро съотношение цена-качество.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини