СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 8, 2021

СисТех България с още нови предложения в Структурно Кабелните Системи

СисТех България с още нови предложения в Структурно Кабелните Системи

Изцяло в крак с предизвикателствата на пазара и новите технологии

СисТех България предлага отлични решения за медна и оптична структурна кабелна система с 25-годишна гаранция от NIKOMAX.

NIKOMAX е водеща руска компания за СКС с повече от 20 години опит и милиони сертифицирани точки за достъп. Всички продукти на компанията са в съответствие с международните стандарти ISO/IEC 11801 и EN 50173.

Медните и оптични кабели, предлагани от СисТех България, са в съответствие с CPR регулацията. Гамата на NIKOMAX се допълва и от продукти Cat.8 за медна мрежа, поддържащи скорост на свързаност до 40 gbps на до 30 метра разстояние.

Допълвайки кабелната свързаност при СКС, ние предлагаме пълна гама комуникационни шкафове Security Professionals, произведени в заводите на водещ турски производител. Важна част от портфолиото ни са специализираните сървърни шкафове с възможност за мониторинг и контрол на средата с помощта на детектори за температура, влага, дим и следене на вратите за достъп до оборудването. Не са подминати и външните IP66 защитени шкафове, оборудвани с климатична система, както и гамата специализирани шкафове по стандарт на NATO EN1522/1523 Fb6 7.62x51 Fb7 7.62x51 NATP AP с двойни армирани врати. Продуктовият ни каталог включва и шумозащитени шкафове, подходящи за болници, библиотеки и малки офиси без специализирано сървърно помещение, редуцирайки нивото на шум с до 55 dB.

SysTeh и NIKOMAX организират периодични безплатни курсове на обучение за инсталатори в съответствие с всички нови тенденции, изисквания и стандарти при изграждането на СКС.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.