СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Предстоящи обучения и практически опит с PERI

Предстоящи обучения и практически опит с PERI

Тази година стартира PERI Academy - експертни обучения за професионалистите в бранша и в България. По света обученията са добра практика за запознаване на всеки опитен строител с иновациите и последните тенденции в техническите решения за кофраж и скеле. С много желание екипа на Пери България създава програма от обучения, всяко с включена практическа част и представяне на дигитални решения.Целта на PERI Academy е да представи на специалистите в строителния бранш последните тенденции в продуктовото портфолио и техническите решения за кофражи, скеле, компоненти и услугите на PERI, които правят строителния процес по-лесен, бърз и безопасен.
Ето и 5-те обучения през 2021 г., като всяко от тях ще бъде водено от експерти на ПЕРИ България с богат професионален опит:
Видове PERI компоненти и тяхното приложение - 15 май
PERI кофражни системи в жилищното строителство - 29 май
PERI системи скеле - бързо, лесно, безопасно - 18 септември
PERI услуги - инженеринг, супервайзинг и логистика - 16 октомври
PERI is BIM ready - дигитални решения - 13 ноември
Лекторите са готови да ви предадат от своите знанията и да представят последните иновации за продуктите и услугите на PERI.
Благодарение на практическите задачи ще надградите професионалния си опит за работа с PERI кофражи, скеле и компоненти.
Обученията ще се провеждат в изложебената зала на Пери България в гр. София, присъствено с взети всички необходими мерки за безопасност. Участието е безплатно, като местата са ограничени, за това е необходимо предварително заявяване за участие на адрес: https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html