ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 7, 2014

Да бъдеш първи, означава да даваш пример

Разговор с г-жа Велислава Милакиева, Експерт Маркетинг и Реклама в Ауто Франс 3000

Да бъдеш първи, означава да даваш пример

Г-жо Милакиева, какво отличава Ауто Франс 3000 от конкурентите ви? Кои са водещите приоритети на фирмата, които ви позволяват да се развивате успешно като дилър на световна марка?
Ауто Франс 3000 е компания, която винаги гледа напред в бъдещето. Най-ценният ни актив са дългогодишните ни партньори и клиенти, които ни познават като първия официален дилър на Рено Нисан България. От екзистенциално значение за нас е да се развиваме, да бъдем отворени към постоянно променящите се нужди на потребителя.

Да бъдеш първи е голяма отговорност, тъй като разбираме, че това означава да даваш пример. Целта ни е да създадем възможно най-добрите условия за клиентите ни, така че да се чувстват добре и сигурни при нас. Внедряването на последните стандарти на Renault от нас, е една предпоставка към това, да отговорим на всички изисквания за качество, не само на автомобилите, но и на обслужването и услугите, които предлагаме.

Вярваме, че за постигането на тази цел, се изисква инвестиция както в човешкия капитал, така и в мястото, където посрещаме клиентите си. В тази връзка, към момента осъществяваме проект за модернизация, който предвижда оборудване на салона с интерактивни “touch” екрани, 3D визуализатори, изложба на аксесоари, които ще направят избора на автомобил при нас истинско удоволствие и вълнуващо преживяване. Изградихме още wi-fi зона с кафе кът, където клиенти ще могат на спокойствие да избират опции, цветове, тапицерии за своя автомобил, както и да направят on-line сравнение с други модели.

Нашата отправна точка и амбиция съвпада изцяло с концепцията на Renault за възраждане и провокиране на емоция у всеки, чрез постоянна иновация. Мотото „Drive the change” e водещият мотив, който промени изцяло облика на гамата Renault.

Разкажете повече за новите услуги и модели, които предлагате с насоченост към бизнес сектора?
За да предложим повече добавена стойност на клиентите си, внедрихме услугите на специализирана програма RENAULT PRO+, от която клиентите на Renault могат да се възползват само и единствено при нас.

По отношение на новостите в автомобилната гама - Renault разчита на дизайнерски линии и редица ключови подобрения, които преобразиха изцяло лекотоварните - Master, Trafic и Kangoo. Това е сигурен начин да продължат бляскавата си кариера на лидери в своя сегмент. След като производството на новият Trafic беше пренасочено обратно във Франция, можем да кажем, че се връщаме към добрите традиции на марката - да предложим изцяло френски автомобили на нашите клиенти от малкия и голям бизнес. Новият Trafic е създаден да служи като офис на колела с функционални решения за всички нужди, а увеличената дължина от 210мм, осигурява товарна дължина до 4,15м при затворени врати. Новите двигатели, с впечатляващо подобрена консумация на гориво от 5.7/100л, биха спестили разходи от около 1000 евро* за период от 3 години. За икономичността на автомобила спомага и системата ESM (Electric Smart Management) за възстановяване на енергия при намаляване на скоростта.

Множество опции като карта „Свободни ръце”, TTS с-ма, позволяваща изчитане на глас на имейли, широкообхватно огледало отчитащо сляпата точка на автомобила, са само част от подобренията, предлагани в новият Trafic.

Абсолютният фаворит сред нашите клиенти - Renault Master, вече се предлага с Twin Turbo технология, която комбинира допълнителна мощност (до 165 к.с.). При повечето версии е постигнат по-нисък разход на гориво - само 6,9 л/100 км. Пътният комфорт и акредитиви за безопасност на новия Master също са подсилени с внедряването на последното поколение ESC, включваща Extended Grip, и други системи за сигурност. Постигнати са значителни подобрения и по отношение на акустичния комфорт, чрез намаляване на вибрациите на двигателя.

С новата лекотоварна гама се надяваме да спечелим още повече доволни клиенти за марката и да задоволим изискванията и най-взискателните от тях.

* Изчисление, направено на база среден годишен пробег от 30 000 км и цена на горивото с платен данък от 1,35 евро.



АУТО ФРАНС 3000

София 1510, ул. Резбарска 5
тел.:02/ 4082777
088/ 7300332